SEMESTER

Hey Babes!
Nu är jag tillbaka från världens mysigaste semester! Jag känner mig aldrig så utvilad som när jag har fått spendera en vecka hos mina morföräldrar, de ger mig såå mycket energi!

Polen var fantastiskt och vi lyckades pricka in vädret för en gångs skull, vanligtvis brukar vi timea in regn men denna gången fick vi sol i åtminstone fem av sju dagar i Leba! Jag hade gärna stannat i en vecka till.

Så vad gjorde vi där egentligen?
Absolut ingenting, nada. Och jag älskar det!
Vi tog det bara jäkligt lugnt, sov till 9.30 varje dag (iallafall jag, M gick upp 12 vissa dagar) för att sedan äta en brakfrukost. De dagar då det var riktigt varmt drog vi ned till stranden så att jag skulle få sola och bada. Max lyckades såklart bränna sig redan första dagen så stackarn gick runt i långärmat resten av vistelsen.
En av kvällarna passade vi på och träffade upp en gammal vän till mig och gick en liten barrunda.
Annars var vi mest hemma på gården när vi inte promenerade på stan tillsammans med mormor och morfar.

Vanligtvis brukar vi flyga till Gdansk men denna gången testade vi att åka båt fram och tillbaka pga att min flygrädsla har blivit värre (åldersrelaterat? Någon som vet?). Det tog hela 18 timmar åt bara ett håll men ändå så värt det. Det är ju som att åka på kryssning fast man har en slutdestination :) I och med ingen ”max vikt” för bagage shoppade vi loss sista dagen i Gdansk.

Mer om Polen och Leba i ett annat inlägg, nu ska jag försöka vakna till liv. Brukar aldrig någonsin gå upp så här tidigt haha. Puss

Gillar

Kommentarer

Viktor Högnäs,
Men så himla fina bilder 😊
www.nouw.com/viktorhognas
Dominika
Dominika,
Tack så mycket! 😄
nouw.com/dominika