RECAP

Surprise!
Inte väl trodde ni att det skulle dyka upp ett inlägg här, någonsin igen? Inte jag heller.
Men jag gillar tydligen att överraska mig själv!

Det har varit en hektisk höst och vinter, och allt går fortfarande i 430km/h. Jag vet inte hur jag ska stanna eller ens bromsa tiden (finns det någon som vet?), så försöker låta mig dras med och samtidigt gå emot vinden. Hur som helst, 2018 har passerat och innan vi lämnar det året bakom oss ska ni få en kort recap av vad som har hänt, på alla plan!

JOBBET

20018 var ett händelserikt år.
Det var då jag sade upp mig för gott från L'Oréal och valde att satsa helhjärtat på min karriär på SOVA. För att någon månad senare hamna i en svacka, och medan jag försökte vara världens bästa Vice på Sveavägen, bli erbjuden en betald mäklarutbildning på en av Sveriges bästa fastighetsbyråer av en kund. Efter att ha klarat alla intervjuer, och många om och men, bestämde jag mig för att stanna kvar under min dåvarande butikschef (läs vän) och ett halvår senare fick jag min alldeles egna butik.
Jag gick klart alla interna utbildningar och fick i somras äran att ta över butiken i Länna.
Där är jag nu, med kanske världens bästa personal/kollegor/vänner.
Det har aldrig varit så roligt att gå till jobbet som sedan jag började på SOVA. Alla företag har såklart sina brister men det är här (och främst under 2018) som jag har utvecklats och vuxit som mest, samt hittat mig själv. Jag hör själv hur klyschigt det låter men jag har aldrig varit mer självsäker. Sedan har alla tävlingar, leverantörsutbildningar, resor, sales academy, middagsbjudningar och festligheter inte gjort det mindre motiverande att jobba kvar heller!

Jag rekommenderar er alla att ta ett kliv in på någon av våra butiker för att träffa alla glada, engagerade och professionella säljare som garanterat kommer att erbjuda er service i världsklass oavsett om ni vill köpa en säng eller bara ta en kaffe (kan dock inte lova att ni inte kommer vilja köpa en säng efter att ha tagit en kaffe med någon av våra stjärnor).

PRIVAT

2018 var året då jag första gången någonsin tog mig ut på en roadtrip.
Jag hann i somras bland annat se Amsterdam, Belgien, Tyskland och tidigare outforskade (av mig) delar av Polen.
Här kan ni se bilder samt läsa tidigare inlägg om några av destinationerna:


Vad har hänt mer då?
Jag började träna pole dance samt gick bootcamp med bästa fashionablefit (Hannah Andersson).
Läs mer om det HÄR och HÄR
Spenderade mycket tid med nära och kära och det blev även en del helger i Malmö hos Yeliz (snart fru Lindholm haha).
Några höjdpunkter hittar ni HÄR, HÄR och HÄR
Jag och M flyttade till Sundbyberg.
Hur pepp jag var innan märks HÄR

Utöver det har vi fått en inneboende som heter Rickard. Han är utan tvekan världens bästa kattvakt.

Och nämnde jag att blev singel också? Inte?
Min och Max kärlek övergick till vänskap och redan i början på 2018 diskuterades det huruvida vi skulle fortsätta vara tillsammans eller ej, det är inte lätt att bara bryta efter flera år ihop och när man har byggt upp en vardag tillsammans. Innan sommaren bestämde vi oss för att ha ett öppet förhållande och under vår semester blev det väldigt tydligt att vi spelade på helt olika våglängder. Det blev inget dramatiskt breake up då vi båda kände att det var det rätta att göra och nu, snart ett år senare, är vi fortfarande bra vänner!


En annan sak som hände under 2018, jag klippte av mig håret:

2019

2019 is treating me well, so far! Det ska bli spännande att se vad resten av detta året har att bjuda på.

Gillar

Kommentarer