MIN VECKA I MALMÖ, OCH VINNAREN ÄR...

Vilken vecka jag har haft!

Jag kom ned till Malmö i måndags för BOC (Basic Operations Course), en tredagars utbildning som hålls på SOVA's huvudkontor en gång om året för blivande butikschefer.
Jag fick åka hemifrån kring 03.30 för att hinna till kontoret i tid (så värt, jag kan bara föreställa mig hur dåligt jag hade mått om jag flög istället).. Vi bodde på Scandic St. Jörgen och spenderade hela dagarna på huvudkontoret i Vellinge, och på kvällarna åt vi goda middagar ute på resturang och umgicks innan alla gick in på sina rum igen för att plugga. Sista dagen skrev vi ett prov och hade en prisutdelning. Jag kan stolt säga att jag blev framröstad till den som har bidragit med mest under utbildningen och därmed vann Golden Bed! VILKEN ÄRA!

Mer om SOVA och vi jobbar med hittar ni HÄR .

Efter utbildningen på onsdagen flyttade jag in hos Yeliz och mötte upp henne och Natalia på Lilla Torg. Där pimplade vi vin resten av kvällen och tog ikapp de senaste månaderna! Jag har alltid så fantastiskt roligt med de två. Väldens bästa tjejer!
Det blev en sen kväll så det kändes välförtjänt med lite sovmorgon på torsdagen.
Vi åt lunch på en matmarknad, som timeade in perfekt till mitt besök, och sedan vandrade vi bara runt i Malmö.
Ärligt talat, finns det en mer perfekt stad?? Där finns allt. Vi promenerade från stan till hamnen, till en stor park och sedan till stranden. Så himla häftigt att allt ligger inom 15 minuters avstånd!
Jag får jobba lite hårdare på att försöka få med min sambo på att flytta ned.
På kvällen satt vi ute på Yeliz enorma balkong och njöt av kvällssolen och en god middag (den tjejen kan tydligen laga väldigt god mat.. hon slutar inte att förvåna mig). Det var också då jag märkte hur mycket jag har lyckats bränna mig!

Just nu sitter jag på tåget tillbaka i Stockholm där jag ska möta upp Max för en lunch! Ser ni en röd tomat vandra på stan idag så är det nog jag :)

Gillar

Kommentarer