MALMÖ I MITT HJÄRTA

Dag 1.

Dag 2.

Dag 3.

Förra helgen tog jag, tillsammans med Sarah, våra pick och pack och åkte ned till Malmö för att hälsa på vår saknade Yeliz.
Vi kom fram fredag eftermiddag och åkte hem igen på måndag morgon.

Första kvällen spenderades på stan, jag har aldrig varit i Malmö men ack så fint det var!
Efter någon timmes lyckad shopping stannade vi till vid en tysk korvmöj och drack varsin glögg och jag var så hungrig att jag tryckte i mig en bratwurst (väldigt märkligt kryddad förrensten, undrar fortfarande vad det var jag åt egentligen).
Sedan tog vi taxi hem till Yellan (som visade sig bo precis bakom hörnet....), och gjorde oss iordning för en AW.
Vi hamnade på ett ställe som heter KOL som var en av Malmös roligare barer och drack några drinkar. Efter att ha konsumerat lagom mycket alkohol, blivit buren av en bartender, samt efter att Yeliz spillt rödvin över bordsgrannen var det dags för middag på Pinchos. Middagen förde med sig matkoma och kvällen slutande i säng innan klockan slog 23.

Dag 2 bestod av väldens bästa brunch där vi fick sällskap av halva Yellans släkt, haha.
Vi satt och åt i ca fyra timmar och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Önskar själv att jag hade en så stor familj!
Senare på eftermiddagen handlade vi ingredienser till middagen som Yeliz själv lagade (tydligen gillar jag kantareller).
Efter middagen kom Natalia över och så drack vi lite hemmagjorda drinkar, dansade till en Spotify-lista och gjorde oss iordning för utgång. Vi hade så himla roligt hemma hos Y och A att vi egentligen inte hade behövt gå ut, samtidigt är det aldrig fel med lite miljöombyte. Hur som helst - lyckad kväll!

På söndagen tog vi det bara lugnt, besökte en julmarknad som ägde rum på slottet och åt sedan i saluhallen. Väl hemma satt vi och spelade frågesport i väntan på tacos- SKITKUL men bör inte spelas med folk som alla jobbar med försäljning och är extremt tävlingsinriktade. Sedan klämde vi ihop oss i soffan och såg på film.

Fin stad, finare vänner och lyckligast själ.
Längtar redan tillbaka!


Gillar

Kommentarer