KONSERT, KRYSSNING, TRÄNING OCH VALPAR

Välkomna tillbaks kära vänner!

Äntligen en dag som inte är helt fullbokad, och jag hinner uppdatera er lite.
Vad har hänt sedan sist? Jovars. Allt och ingenting!
Just nu sitter jag hemma i soffan efter några försök ute på balkongen.
Det är så otroligt varmt ute idag! Känns som att det är varmare än vad det någonsin var förra året.
Såpass varmt att jag har fått köra "solintervaller", dvs suttit på balkongen i fem minuter och sedan inomhus i 15 för att svalka mig. Haha!

Idag är tanken att jag ska sitta och planera mitt liv. Fundera ut vart i livet jag vill vara om tre år och lägga upp en handlingsplan utefter det. Jag ska planera in de kommande tre åren översiktligt, lägga in de absolut viktigaste datumen i min kalender för att sedan planera in nästa månad dag-för-dag. Och nästa vecka timme-för-timme. Tydligen hjälper strukturer och rutiner en del i en sådan planering, synd bara att jag inte har några.
Ni märker hur det går, jag sitter och skriver det här inlägget istället.

Jag tror att jag tycker att detta är svårt på grund av att jag är rädd att tänka spåpass långsiktigt.
Jag är rädd för att sätta upp en plan och sedan misslyckas, tre år är ändå en LÅNG tid. Eller att inse att jag inte vill göra det jag gör idag och behöva förändra hela mitt liv för att nå mina mål. Men det gäller bara att ta sig ur den här bekvämlighetsbubblan och köra!

Så, tillbaka till de senaste två veckorna, nedan kan ni se lite mobilbilder som berättar vad jag har haft för mig:

Jag har varit på Gröna Lund tillsammans med M och våra vänner och lyssnat på Macklemore, så galet rolig och engagerad liveartist! Hans nya album tyckte jag dock inte var särkilt bra men han spelade många av hans äldre låtar också!
Senare gick vi till en bar för att ta ett glas och hela kvällen slutade med huvudet mot kudden i lagom tid :)

Jag har varit på en kryssning (hur charmlöst det än låter) med några av Stockholms roligaste människor!
Vi åt en (faktiskt) väldigt god middagsbuffé och dansade hela natten tills vi hamnade på däcket och kollade på soluppgången. Har ni sett något finare??? Det blev ca 1h sömn innan vi gick upp och åt frukost för att sedan avnjuta några fler drinkar i solen.
.

Jag har i fyra veckor, fem dagar i veckan, tränat med dessa fantastiska tjejer och bara slukat åt mig deras styrka och energi.

Vi har börjat planera inför flytten den 1a juni och beställt en ny säng! Ni får veta vilken säng och färg vi valde när det är dags!

Sedan har jag tagit vara på varenda sekund jag har haft ledig och suttit i solen, jag har lovat mig själv att vara utomhus BETYDLIGT mycket mer än förra året. Och titta vad jag stötte på! En liten tax attackerade mig i Humlegården.. (hade ägaren tittat bort hade jag nog kidnappat den).

Nog om mig! Nu behöver jag ge dagens planeringsarbete en chans till..
Hoppas att alla ni får en fantastisk tisdag!

Gillar

Kommentarer