GOTT OCH BLANDAT

Hej vänner!
Min helg har varit ungefär som en påse "Gott & Blandat" - full av energi och sötsaker men innehöll även besk lakrits.
Är det därför det heter gott och bandat förresten? För att 90% av påsen är gott och 10% (lakritsen alltså) är "blandat" vad folk tycker?
Hur som helst.

I fredags jobbade jag och DAMN' vilken dag vi gjorde! Det gick väldigt bra med andra ord. På kvällen skulle jag och Max hitta på något skoj men en av oss (Max) mådde inte helt 100 så istället spenderade vi kvällen framför våra datorer hemma... Ja, vi spelade.
Och ja, han hade nog planerat detta.

Lördagen spenderades även den på jobbet till viss del, mitt i allt stress och massa kunder dök dock min kära pojkvän upp med en bukett blommor och en smoothie. Snacka om att dagen vände med 360 grader mot det positiva.
Efter jobbet hann jag hem och ta en nap med bästa Stigvard (han jag skedar med på bilden), samt fixa mig innan det var dags att möta resten av gänget och åka till Eskilstuna. Väl där blev vi bjudna på mat och dryck innan MM konserten. Det var kul att se hur mycket tid ljudteknikern hade lagt på att förbereda inför spelningen. Det verkade som att killarna blev nöjda.

Igår tog vi det väldigt lugnt hela dagen tills vi på eftermiddagen mötte upp Max vänner och spelade PUBG (?). Haha, innan jag blev tillsammans med en datakille hade jag sagt "men usch vad osocialt" men jag börjar förstå att spela i team är mer socialt än att tex ha en filmkväll ihop..

Nu blev det ett VÄLDIGT långt inlägg, jag är ledsen för det. I framtiden tänker jag uppdatera här oftare och lägga upp mer bilder än text men jag hoppas att ni har överseende för långa inlägg tills dess. X

Gillar

Kommentarer

linnbernhard
linnbernhard,
Såå fina rosor!!
nouw.com/linnbernhard