FÖREVIGT

Ni vet när man veklingen känner att man har hittat sina själsfränder? Vänner som man kommer ha för livet?
Dessa tre tjejer har varit med om mycket och det har gjort dem till tre starka, självständiga kvinnor. En inspiration för mig och antagligen många andra. De vet vart de står och vart de är påväg.
Det kan verka opersonligt att skriva om det i ett blogginlägg, om alla tre samtidigt, men tro mig att varje gång jag träfar någon av dem så berättar jag för den hur bra hon är.

Ditte har jag känt absolut längst. Hon har hjälpt mig att bli den jag är idag, att stå på egna fötter och aldrig låta någon säga åt mig hur jag är eller ska vara. Hon är mitt popcorn och min glädjetår. Hon är en sådan tuff brud i lyxförpackning som en dag kommer bli Sveriges mest framgångsrika kvinna. Och jag kände henne först. Jag är så otroligt glad över att hon väljer mig, om och om igen, oavsett hur våra vägar svänger.

Maria och jag träffades under tiden jag jobbade på Vapiano. Hon har alltid haft den där karisman som man bara vill ha mer av, nästan lite beroendeframkallande. Hon är nog den mest ödmjuka människan som jag känner. Det är hon som har lärt mig att prioritera rätt och att lyssna på mitt hjärta och min magkänsla. För vad är det värsta som kan hända? Att jag lär mig något. Jag vet inte hur jag har klarat mig utan henne tidigare. Jag är stolt över att ha henne som min vän. Alla borde ha en Maria i sitt liv.

Malins och min vänskap har egentligen precis börjat. Trots att jag inte har fått umgås med henne så mycket som jag hade önskat vet jag att hon är en genuint god människa. Hon har växt så himla mycket i mina ögon på senare tid, You go girl!

Och så har vi Stigvard och Happy Snus, dem behöver jag väl inte säga så mycket om?


Gillar

Kommentarer