FÖDELSEDAG, AVOKADOFAVVIS OCH RAMEN

I fredags fyllde min andra hälft 24 år.
Han fick en liten present samt frukost i sängen innan vi båda åkte till jobben.
På kvällen var vi inbjudna hem till hans mamma där vi åt middag och mös, och efter ett tag kom även våra vänner över.
Proppmätta som vi var, och lite smått påverkade, åkte vi (den yngre generationen) till Söder och firade M på Malmen.

(OBS! Bilden är från ett annat tillfälle....)

M har hela tiden trott att jag ska till Italien över helgen för att hälsa på en vän som gör sin utbytestermin där.

Jag har i princip lurat honom i en månad och sagt att jag har bokat min flygbiljett dit och flyger tidigt på lördag morgon. Men det jag gjorde istället var att jag packade ned saker till oss båda och bad M att följa mig till Centralen. Väl där fick han bestämma om vi skulle flyga till Amsterdam tillsammans (då jag hade kollat upp biljetter samt hotell) alternativt ha en myshelg i Stockholm med lite roliga aktiviteter, mat och shopping. Han hade varit på Island helgen innan och var trött på att sitta på flyg och valde därför att vi skulle bli kvar i Sverige.
Allt gick inte riktigt som planerat till en början då ALLA brunchställen var fullsmockade! Är det verkligen en "grej" på lördagar?
Tillslut hittade vi Café Pascal som så småningom fick två platser lediga, där åt vi en varsin macka (det kan hända att jag åt två) och drack massa gott te och choklad. Kan varmt rekommendera stället! Sjukt bra service och DAMN vad goda avokadomackor!

Resten av kvällen spenderades på stan.
Det blev något besök på Webhallen och NK innan vi satte oss och åt middag på Wagamama.
Ingen av oss hade ätit "Ramen" tidigare (en japansk version av den kinesiska nudelsopprätten "Lā miàn") och M har länge varit sugen på att testa det så vi båda beställde en light-version med kyckling haha..
Det var....... helt okej! Väldigt speciell eftersmak som satt i munnen ungefär.. resten av kvällen, men då har man testat det!

Jag tror att M blev nöjd med sitt födelsedagsfirande! En sådan helg hade han inte väntat sig, minst sagt.

Gillar

Kommentarer