FJÄDERHOLMARNA

Hej godingar!
Hur har er vecka varit? Jag hade tidernas mysigaste dag i torsdags!

I onsdags ringde M mig när jag var påväg hem från jobbet och berättade att vi hade strömavbrott. Det visade sig att vi hade glömt att teckna elavtal. Tror ni vi kände oss dumma? Haha sådant händer bara oss..
Jag fick gå över till världens bästa granne och lämna vår mat där för att den inte skulle bli dålig och det första jag gjorde på torsdagsmorgonen var att ringa till Vattenfall :))

När elen satte igång igen åkte jag in till stan och mötte upp Maria som jag inte hade träffat på ett tag. Vi tog båten till Fjäderholmarna och hade VÄRLDENS bästa dag. Som jag har saknat henne!
Vi hittade mysig plats på solklippan där vi låg och solade och pratade om livet tills vi blev alldeles för hungriga. Då tog vi oss till Fjäderholmarnas Krog och beställde lite lunch. Jag äter aldrig köttbullar (hänt för många gånger att jag har mått illa efter) men DERAS köttbullar? Mums! Tipstipstips.
Mätta och belåtna beställde vi lite glass och satt och njöt av vädret och varandras sällskap innan vi tog båten till stan igen.
Så mycket energi efter den dagen!

Gillar

Kommentarer