FEMTON GRADER OCH TJUGOTRE ÅR

Emilia och Clara var grillchefer!

En kort sammanfattning av födelsedagen:

Först var jag (jättetidig) på en Vice BC utbildning med SOVA. Utöver själva utbildningen körde vi även femkamp där en av huvudgrenarna var "teaste the souce" haha - mitt lag förlorade. Mot eftermiddagen hade vi en fikapaus och då kom vår regionschef med en tårta och alla ställde sig upp och sjöng, så mysigt!!

Efter mötet åkte jag förbi hemma och hämtade kubb och min grill, tur att jag har Max som kunde hjälpa till och bära.. Jag ska vara ärlig och säga att samma sekund som vi lämnade lägenheten med all packning ångrade jag mig och önskade att jag hade föreslagit att alla skulle ha beställt pizza. Det var så lång tid tills vi skulle få äta.

När vi kom till Rålis var alla redan där och hade brett ut filtar och gjort det mysigt. Vi skruvade (bokstavligen) upp grillen och sedan var det dags för lite kubb och käk. Jag fick så otroligt fina presenter av alla, blev helt till mig. Hade inte alls räknat med att jag skulle få något överhuvudtaget då det enda jag hade önskat mig var deras sällskap! Bild på presenterna kommer sen!

Vädret var inte riktigt med oss men denna gäng gav inte upp och frös häcken av sig för min skull. Jag är såå tacksam över att jag har dessa människor i mitt liv. Ni är fantastiska!

Gillar

Kommentarer