FASHIONABLEFIT BOOTCAMP OCH TIDSBRIST

Det var inte igår!
Det är helt otroligt hur snabbt tiden flyger förbi. Jag som trodde att stiga upp tidigt och träna på morgonen skulle få dagarna, och framför allt veckorna, att kännas längre. Men icke! Det är som att hela livet går i snabbspolat x4-fart. Hur hinner folk med allting?
Hela denna veckan har bestått av träning (+ träningsverk), jobb och beslutsångest.

Bootcampen med Fashionablefit startade i måndags och har hållit på sedan dess med en dags vila.
Med handen på hjärtat så är det nog det mest jobbiga och utmanande som jag någonsin (självmant) har gett mig in på. Men samtidigt är det en av de absolut roligaste upplevelserna också! Det är en sådan grym jäkla stämning varje gång vi tränar och alla peppar varandra och ger järnet! Så starka och inspirerande tjejer!
Vår tränare, Hannah, är otroligt kreativ så ingen dag är den andra lik vilket gör det hela ännu roligare.
Det låter kanske lite mesigt tänker ni nu, träning ska väl inte vara kul? Då har ni inte hittat rätt!
Det har bara gått fyra dagar, men jag känner mig redan SÅ mycket piggare. Jag hoppas att träningsverken lägger sig snart dock. De första två dagarna kunde jag knappt gå, och jag får fortfarande ångest när jag ska ta mig ned för trappor, haha.

I skrivande stund sitter jag på tåget till Malmö där jag kommer spendera hela denna vecka. Jag ska på en Basic Operations Course med jobbet, en obligatorisk utbildning för alla Vice/blivande butikschefer. Det ska bli spännande att se vad de har att erbjuda! :) Utbildingen håller på t.o.m. onsdag och efter det flyttar jag in hos min favorit, Yeliz, över två nätter! Som jag längtar efter henne!

Här kommer lite bilder från förra veckan:


Gillar

Kommentarer