EN STOL PÅ VIFT

Det är mycket som jag inte har hunnit med denna vecka, bland annat att uppdatera bloggen, vila och tvätta bort det förbannade nagellacket från mina naglar. Mina händer ser katastrofala ut haha!
Men nu sitter jag och trycker i mig nyttig lunch (så inte likt mig) i köket på jobbet och är osocial mot min kollega.

Så vad har hänt sedan sist?
Jag har både hunnit med en riktigt bra AW och en fantastisk hemmakväll tillsammans med Max.

Awn ägde rum i onsdags. Vår butik i sickla stänger klockan 20 så vi som var lediga mötte upp de andra utanför Gryffins Steakhouse på Klarabergsviadukten. Vi vann en tävling med Carpe Diem och blev därför bjudna på middag.
Vi åt "trerätters" där den tredje rätten var drinkar.

Grillad salladslök & grön sparris
Oxfilé
Whiskey sours

Det är det jag åt, och allt var helt magiskt gott! Fick även smaka en thailändsk version av råbiff (som jag var väldigt skeptisk mot) av en kollega. Och den kan jag också rekommendera! Till och med jag som vanligtvis inte äter kött tyckte om det.
Klockan var ca 01 när vi var klara på Gryffins och då rörde vi oss vidare till Soap bar. Inte direkt något favoritställe för mig men sällskapet gjorde helt klart kvällen till något oförglömligt! Särkilt då en stol hängde med oss halva vägen..... (jag lovar, det var inte jag).

Igår var jag och Max lite taggade på att gå ut men efter att ha ätit middag och druckit några glas blev jag extremt sugen på att bara stamma hemma och umgås istället. Vi har inte riktigt hunnit hitta på särkilt mycket på sistone då vi alltid jobbar om varandra. Och att bara sitta och catcha upp kändes spontant mycket mer lockande än att gå ut och supa skallen av oss.
Så kvällen slutade med att jag somnade i Max knä (vi tjejer är så tråkiga ibland) och han gjorde iordning allt i köket, utan att väcka mig, för att vi sedan skulle kunna gå och lägga oss. Ibland glömmer jag hur fin pojkvän jag faktiskt har!

Vi hörs!

Gillar

Kommentarer

boudreejulia
boudreejulia,
Mysigt och gott det såg ut!
nouw.com/boudreejulia
Dominika
Dominika,
Visst! Kan starkt rekommendera! 🌸
nouw.com/dominika