HIGH KICK - TEKKEN

Det är helt sinnessjukt hur fort dagarna går. Det känns som att det var lördag igår och jag satt och åt chark med min pojkvän och drack Fredrik Eklunds "High Kick Rosé", men så är det onsdag redan. Och snart helg igen!

Jag vet inte om det bara är jag men snurrar inte jorden lite snabbare just nu?

I fredags var jag i Strängnäs och bara mös med min moster och min kusin. Vi åt tacopaj och lekte en massa, när det var dags att gå vart Lillo ledsen och ville hålla mig kvar. Tänk att det ryms så mycket kärlek i ett litet hjärta!
På lördagen handlade jag och Max lite chark och njöt av varandras sällskap tills vi åkte in till stan för att möta upp hans vänner. De satt på en bar som heter Kappa och ligger på Sveavägen. Varken jag eller M hade hörts talas om stället så vi blev rätt så överraskade när vi kom fram! Det visade sig att baren var en sportsbar där de istället för fotboll, streamade gameing. JA! Livestreams från populära spel, M och killarna vart helt förtrollade. Kappa hade även Playstations med ett brett utbud av spel som killarna krossade varandra på medan jag och deras flickvänner drack bubbel och kollade på.. Det blev kanske några Tekken matcher för oss med innan vi gick om jag måste erkänna.

Idag är min enda lediga dag på hela veckan och det första jag gjorde imorse var att boka om min tandläkartid..
Jag ORKADE verkligen inte ta mig till Åkersberga idag, det kommer vara en hetsig vecka så idag ville jag bara vara hemma.
Jag har hunnit städa och reklamera vår garderob (som har varit trasig i flera månader..) och pratat med Yellan om nyår och mitt besök i december. Men mer om det sen!

Gillar

Kommentarer