EVERYDAY - MUST HAVES

Inlägget innehåller reklamlänkar

Bering klocka HÄR / Läppstift HÄR / Parfym Zadig&Voltaire HÄR/ Rosa stickad tröja HÄR / Grå stickad tröja HÄR/ Tommy Hilfiger skor HÄR / Handskar HÄR

Jag har fått många komplimanger för min parfym och min klocka så tänkte dela med mig här av var de kommer ifrån! Samt mina andra everyday- must haves.

Jag älskar alla sorts stickade tröjor och min garderob består just nu av 80% sådana. Här ser ni två favoriter som funkar för både myskvällar hemma och finare middagar ute, kombinera med klackar/stövlar och en kjol och BAAM - kvällslooken fixad!

Parfym SKA man vara petig med. Jag är väldigt känslig mot starka dofter och en söt, starkt luktande parfym kan få mig att må riktigt illa.. This is Her heter parfymen jag använder och den går inte att jämföra med andra parfym då den doftar väldigt specifikt, den är fräsch men samtidigt lite "afton"-aktig. Är helt kär i den så kan verkligen rekommenderas!

Det här är lite roligt... Klockan var så enkel att hitta här jag letat efter i ett år innan jag slutligen fann den. Första gången jag blev förtrollad av den var i en klockaffär i Polen, men eftersom jag sällan "spontanshoppar" lät jag den vara. Sedan har jag varit hos varenda klockåterförsäljare i Stockholm och fått höra att just den modellen har utgått men... Här är den! OCH den har inte utgått.

När det kommer till läppstift så tycker jag att hösten är den perfekta årstiden för lite mörkare toner. Vinrött och mörk plommon gör sig jättefint till stickade, mörka kläder. Jag är rätt torr om läpparna så brukar välja fuktgivande läppstift som det på bilden.

Vill ni spana in vad jag pratar om är det bara att ni klickar på bilderna/den understrukna texten under så kommer ni direkt till produkterna :)

Handskar är något jag ALLTID har på mig, med mig. Men lika duktig, som jag är på att ta med dem hemifrån, är jag på att glömma dem på tåg och bussar. Har ni tips på snygga, varma handskar så tveka inte och skriv!


Gillar

Kommentarer