DAGENS OUTFTIT & IKEA

Jacka - MANGO / Tröja - GANT/ Byxor - H&M/ Skor - ADIDAS/ Mössa - SUPREME

Hoppas ni har haft en bra måndag!

Som rubriken avslöjar var vi på IKEA idag. Det blev en rätt avslappnad klädsel då jag kände på mig att vi skulle handla hem betydlig mycket mer saker än vad vi tänkte från början. Och gissa att jag hade rätt!
Jag och M flyttade in till lägenheten (som vi bor i nu) för lite drygt ett år sedan och har dröjt rätt länge med att köpa ett skoställ. Det har inte varit någon prio på vår lista men nu har vi tröttnat på att ha hela hallen full av skor (90% tillhör Max?).
Huvudsyftet med Ikeabesöket var därför just att skaffa ett skoställ.
Vi lyckades såklart också med en del helt oplanerade köp så som nya stekpannor, porslin, överkast, sugrör & servetter (?), handdukar och ett träd. Ja, just det - ett träd. Eller en Ficus Microcarpa Moclame rättare sagt.
Vi stod på växtavdelningen i, utan att överdriva, 40 minuter och googlade vilka växter som inte var giftiga för katter.. Plötsligt visade det sig att allt är mer eller mindre giftigt, tack google, men trädet fanns inte med på någon lista så vi håller våra tummar. Givetvis var att tugga på löven det första katterna gjorde när vi bar in den stackars växten så vi får se vem som klarar sig längst, katterna eller trädet. Haha.

Gillar

Kommentarer