Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

SÅDAN SÆTTER DU MÅL OG HOLDER DEM


1. Du skal vide, hvor du vil hen

Det første skridt på vejen til at sætte mål, der ændrer dit liv, udvikler dig personligt og rykker dig videre til næste step, er at finde ud af, hvor du faktisk gerne vil hen. Hvad er det du gerne vil nå med dit mål?Riv en formiddag ud af kalenderen. Start dagen stille og roligt. Gå en tur i skoven, sæt dig på din favorit café eller find et andet sted, hvor du slapper af. For nu er det tid til at drømme. Forestil dig, at du kan være, få og opnå alt. Der er ingen begrænsninger ? hverken fysiske eller psykiske. Rigtig mange mennesker har svært ved at lade tankerne flyde fuldstændig frit, det kræver en del øvelse. Men en god måde at komme i gang er at identificere, hvad du elsker at lave, og hvad der gør dig glad.

Og skriv det ned!

Hvis du stadig har svært ved at komme i gang, så er der her en række spørgsmål til at kickstarte dine drømme:

 • Hvordan set dit perfekte liv ud?
 • Hvad er dit drømmejob?
 • Hvilken livsstil drømmer du om?
 • Hvordan vil du gerne bruge resten af dit arbejdsliv?
 • Hvordan vil du gerne bruge din fritid

Det vigtigste i denne proces er, at du ikke lader andres forventninger, ambitioner og fordomme begrænse dig.

2. Du skal have et smart mål

Okay. Det er selvfølgelig ikke fordi dine mål skal vinde en eller anden form for award – med smart-mål, skal du blot kunne svare ja til alle 5 nedenstående indikatorer:

Er dit mål:

 • Specifikt ?
 • Målbart ?
 • Ambitiøst ?
 • Realistisk ?
 • Tidsbestemt ?


3. Hold motivationen gennem de hårde tider

 • Det kan være hårdt at nå sine mål og ligesom du vil have dage, hvor det hele bare glider, og du nærmer dig målet med hastige skridt, så vil der også være perioder, hvor det bare går i stå, panikken breder sig og målet forsvinder som en prik i horisonten. Det er her du skal kæmpe, og din brændende motivation skal være med dig. Intet er nemt, men husk på, at dit mål var realistisk da du opsatte det og derfor kan du også gennemføre, selv i de sværeste tider hvor alt kan føles hårdt og meningsløst.

 • Hvad er fordelene ved at nå dine mål?

 • Hvis du skal nå dine mål, så er det vigtigt, at du er motiveret. En god måde er at skrive alle fordelene op på en liste, og ikke mindst skrive 5 følelser ned, som du vil sidde tilbage med og føle, når du har opnået dit/dine mål.
 • Hvad enten du formulerer en drømmesætning, laver en fordelsliste eller noget helt tredje, så skal du være konkret. Beskriv hvordan dit liv skal være når du er i mål. Jo mere konkret du beskriver fordelene, jo bedre vil de kunne motivere dig, når du skal gå vejen fra tanke til handling. Jeg er personligt fan af først at skrive det hele ned på et stykke papir, og derefter tager jeg et nyt papir hvor jeg tegner det jeg lige skrev og følte. Man kan også printe billeder ud fra nettet og lave en kollage.

Vigtigst af alt: Hæng den op et sted hvor du ser den bevidst eller ubevidst hver eneste dag.Likes

Comments

Jeg er lige faldet over denne nye webshop www.la-rue.dk og jeg må sige jeg synes den er sej. Især deres flotte iphone covers - det er ret fede. Jeg har aldrig været vildt godt til at bruge covers til min iphone, men jeg er sikker på jeg bliver glad for det smukke blå marmor cover jeg lige har bestilt hjem.

Tjek for eksempel det her ud - eller dette . De er ihvertfald mine to yndlings. Hvad synes i?

Obs: Billederne har jeg stjålet fra deres instagram .

Likes

Comments

OPS: Artiklen er tyv stjålet fra Washyourface. com, men jeg synes den var inspirerende og så er det jo nogle smukke billeder - så her får du den igen. Find den oprindelige artikel: http://washyourface.com/moed-stylist-studerende-lykke-saeves/

lykswyf_dsf3848

lykswyf_dsf3886

lykswyf_dsf3835

lykswyf_dsf3894

lykswyf_dsf3890

INTERVIEW

Mød stylist og studerende Lykke Sæves

Januar 18, 2017

Lykke Sæves er 23 år og bor i Indre København. Hun har tidligere arbejdet som assistent for Wood Wood og herefter som stylist assistent på Cover. Efter jul starter hun på at læse Service Økonom.

Hvad laver du for tiden?
Lige nu drysser jeg lidt rundt og venter på at starte min uddannelse i slutingen af Januar. Jeg har arbejde som assistent hos Wood Wood, og derefter var jeg modeassistent på Cover. Den gang syntes alle mine kollegaer og venner, at jeg skulle lave min egen modeblog. Det er som om, at man skal tage det skridt. Så jeg fik en blog på Cover.dk og arbejdede lidt som freelance stylist ved siden af. Jeg brød mig faktisk ikke om at have en blog. Jeg elsker alt det kreative ved modebranchen. Tøjet og makeup, men det skal bare ikke dreje sig om mig selv. Jeg tænkte lige pludselig alt for meget over, hvad jeg skulle have på om morgenen – på en helt unaturlig måde. Jeg er elsker tøj, men jeg er en klassisk jeans og T-shirt pige, og jeg kan sagtens have de samme jeans på mange dage i træk. Jeg var ærligt talt vildt lettet, da jeg besluttede og lukke min blog igen.

Hvordan renser du din hud om morgenen?
Jeg har tidligere brugt ret skrappe produkter, som jeg havde fået af dermatologer. Men det er som om, at min hud har ændret sig, så jeg har skåret ned på at bruge tonic og for skrappe produkter. Lige nu bruger jeg en Cleansing Foam fra Tromborg, og en gang om ugen eksfolierer jeg min hud med en Skrubbemaske og salt og olie. Den køber jeg i Torvehallerne.

Hvilken creme bruger du?
Fordi det er vildt koldt lige nu, får jeg seriøst tør hud, derfor bruger jeg arganolie i stedet for creme. Nogle dage bruger jeg en Decubal creme. Det lyder nok kedeligt, men den er vildt god til ansigtet om vinteren. Den mætter huden helt vildt og kan jo også bruges på kroppen. Da jeg arbejde på Cover, fik jeg mange nye produkter, som jeg prøvede hele tiden. Det fungerer altså ikke for min hud. Jeg tror på at være loyal overfor produkterne, når man finder noget, der virker. Og så skal jeg kunne lægge makeup ovenpå.

Bruger du makeup hver dag?
Jeg lægger min makeup lige efter, jeg har været i bad og renset min hud og smurt creme eller olie på. Jeg har aldrig tænkt over det, men nu du siger det, har jeg altid makeup på. Du ser mig nok ikke uden. Det er jo ikke en ’full face’ makeup, jeg laver. Men jeg er slet ikke makeup-skræmt eller en del af den makeupfrie-bølge som mange andre piger i Danmark. Jeg har altid en let foundation på, lidt kontouring med en mørk pudder og så fikser jeg mine bryn.

Hvilke produkter bruger du?
Min favorit foundation hedder Sheer Glow Foundation og er fra Nars. Den mistede jeg godt nok nytårsaften, og endda en helt ny flaske. Så lige nu skraber jeg resterne af resterne af nogle gamle foundations, jeg havde liggende. Armani laver også rigtig gode foundations og concealers. Min yndlings concealer er fra Nars, jeg elsker Nars, den hedder Radiant Creamy Concealer. Jeg laver en let kontouring med mørk pudder. Jeg har prøvet med en cremefarve, det siger makeup-artister altid, man skal. Men det fungerer ikke for mig. Jeg syntes min hud ser beskidt ud og bliver for fedtet til min smag. Lige nu bruger jeg et ret avanceret kontuoring kit fra Kat Von D, som jeg har fået i gave. Jeg har ret lys hud og mørkt hår. Derfor kan jeg nok bære lidt mere makeup, fordi mine bryn også er meget mørke. Ovenpå min contouring bruger jeg min favorit blush, der hedder Orgasm fra Nars. Den er rødlig i farven, med et snert af guld, så den giver en frisk og naturlig glød sammen med det brune. Særligt lige nu, hvor jeg er så bleg. Jeg bruger kun mascara, når det kommer til øjenmakeup. Det klæder mig slet ikke med øjenskygge eller flydende eyeliner. Jeg bruger en gråbrun øjenblyant fra Tromborg langs vipperne, helt tonet ud, hvis jeg skal i byen. Jeg gad godt kunne rocke smokey eyes eller en dramatisk sort eyeliner. Det ser bare helt mærkeligt ud til mig. Jeg elsker også mørke naturfarvede læbestifter, når jeg skal ud. Min yndlingsfarve er Bond Girl fra Charlotte Tilbury. Den er gyldenbrunlig og bærfarvet på samme tid. Man kan dog ikke få hendes makeup i Danmark endnu.

Du har meget makeup fra udlandet. Rejser du meget?
Jeg rejser rigtigt meget med min bedste veninde, som studerer i London. Hun er mere makeup-junkie end jeg er. Så vi nørder igennem, når jeg besøger hende. Jeg havde en periode, hvor jeg samlede på Tom Ford makeup, så det har jeg vildt meget af. Faktisk en ret stabil samling (Griner). Det var før, man kunne få hans ting i Danmark, og der er jo bare noget ved jagten. Både fordi det ikke blev solgt i Danmark, men også fordi at man skulle være hurtig eller stå på venteliste til det i London. Det er jo bare sjovt og have noget, de andre ikke har.

Hvad gør du ved dine bryn?
Jeg får dem plukket mine bryn professionelt cirka hvert halve år hos Beauty Avenue Spa & Brow Bar på Frederiksberg. Så kan jeg selv holde dem ved lige ind i mellem. Jeg vil ikke betale for at få dem plukket hver måned. De skal være brede, og det forstår de hos Beauty Avenue. Hende der laver mine bryn kan også lide markante bryn. Det er et godt tip. Lad ikke nogen med for smalle bryn plukke og ødelægge dine!

Du er lidt en festpige. Har du nogle gode festtips, når det kommer til makeup?
Jeg er stor tilhænger af at bruge primer under makeuppen, når jeg skal ud. De virker virkelig og får makeuppen til at holde længere. Og så en concealer med i tasken til at friske op med.

Hvad gør du ved dit hår?
Jeg bliver klippet af Hannah hos Gun-Britt. Men kun når jeg har brug for det, og jeg går ikke op i hvor tit. Sidste gang fik jeg farvet mit hår helt mørkebrunt. Det kan jeg godt lide. Min mor siger, at jeg ligner en punker. Men jeg kan godt lide, at det ser lidt hårdt ud. Efter mit hår blev farvet, har jeg brugt en hårkur fra Oleoplex. Den er lavet til farvet hår, og genopbygger de skader der sker under en hårfarvning.

Hvad er din favorit parfume?
Helst sikkert Acqua di Parma’s Mirto di Panarea. Jeg elsker cologne-agtige dufte og de må godt være lidt mandede. Jeg hader søde designerparfumer.

Tekst og fotografi Liv Winther

Likes

Comments

Jeg har ikke helt forstået, hvorfor der skal være pels i de ellers fine Gucci slippers, men jeg er til gengæld ret vild med dem uden. Jeg skal helt klart ha' fundet mig et par - nok ikke fra Gucci, men fra Zara eller H&M, som også har en fremragende version af dem. Dem du ser neden under er fra Zara og koster kun 100 kr.


Likes

Comments

Det er lang tid siden jeg forsøgte mig med, at starte denne blog op, men jeg kom ikke særlig langt. Nu giver vi den dog en chance til - og jeg vil starte ud med nogle instapiger der har inspireret mig. Dem er der mange af, da det lige har været modeuge, så det vrimler med smukke instagramposts.

Likes

Comments