Vi sitter vid tvn och ser ”Så mycket bättre” och självklart med en skål popcorn, älskar dessa vita krispiga ting!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Åkte till min dotter ikväll, har hänt ledsamheter omkring henne och känslan som infinner sig, att inte kunna ta bort det onda eller ledsamma för sina barn är så jobbigt. Vare sig de är stora eller små...

Likes

Comments

Sonen har i ca 11 år kört enduro med sin extrapappa, både som träning och i tävlande. Har varit många gånger man fruset, svettats av värmen men hejat på honom i alla lägen. Klart oron har funnits med,  man ör ju mamma....
Men nu år han 24 år och "tappat suget" lite med mekande, alla dyra kostnader med att åka hoj i skogen och att tävla.. Båda mina barn är uppväxta med amerikanska bilar och David är motortokig när det gäller både hoj och bil. (Han har inte pratat om annat sen han var en liten pojke, fniss).
Så nu har han köpt sig en fin Chevrolet Impala -66 och sålt hojen, härligt att se honom komma i sin fina bil. Skulle suget med hojåka komma tillbaka går det ju att köpa en ny såklart!

Likes

Comments

Ville ha en ny lampa till kontoret, hade en spotlights lampa förut, stilren och fin men kände att det behövdes nåt annat här inne.
Och den här blevj perfekt!

Likes

Comments

Var på middag hos dottern, svärsonen och deras kissar.. Zoe på bilden är för härlig, ligger ofta med tassarna hängandes ned så här, gärna båda två.
Annars på rygg och gärna på golvet med magen upp som en hund, fniss... Missade tyvärr att ta kort då jag var för road att se på henne.

Likes

Comments

Blev en hemmadag då nån bacill hälsar på, trist.
Som tur var hade vi lite matrester att värma, mannen är inte knusslig så han äter bad som helst. Han är bäst helt enkelt!

Likes

Comments

Prins och jag har haft en mysig kväll vid soffan, vi har svårt att komma i säng när vi är själva hemma.
Så vi kär vara trötta i morgon, jag i alla fall. Han sover ju mesta dels, slappar i alla fall, fniss...

Likes

Comments

Fredag, vilket är min lediga dag. Vilket är skönt!
Idag blir nog en dag då Prins har sin plats på altanen.

Likes

Comments

Så fort det blåser så för kallrasskyddet ett hiskligt liv! Men nu blir det ändring på det, äntligen...
En yrkeshemlighet säger han, fniss.


Nu är det inget oväsen, yes!!

Likes

Comments

Var frusen igår eftermiddag, skulle iväg på jobbmöte så var ingen idé tända brasan. Så blev att värma fötterna istället.

Likes

Comments