Det kunde kanske varit lättare el snarare enklare om livet inte hade satt sina spår men tyvärr så är det inte fullt så enkelt att bara börja om när kärleken trillar in över tröskeln. Gamla spår och händelser sätter upp snaror försvårar det för en pga rädslan. Rädslan att bli utsatt igen är väldigt stor och kan lätt ta över. Men samtidigt måste man tänka positivt och våga ta det där steget utan att bli stående på ett ben...Det där är inte så lätt...Under tiden som livet rinner på dessförinnan så upptäcker man vad man missat, inte bara allt runt omkring utan om sig själv... man kom sakta men säkert tillbaka till den man en gång var, den spralliga, den glada, den positiva Åsa...Jag lärde mig mycket om mig själv genom att förstå vad det var jag hade gått igenom, jag rannsakade mycket, jag förstod helt plötsligt mitt eget värde...och insåg att jag hade oxå rätt att få vara glad, känna kärlek och att få kärlek och att få ge är det finaste för mig, det är så underbart att bara få ligga på en mans bröstkorg och lyssna till dess hjärtan...vilket privilegium . Det är en sann kärleksfull känsla. Men det är fortfarande viktigt för mig att känna mig trygg, att inte ta mig för givet, se mig, beröra och mitt inre, gör mig glad och fyller mig med positiva energier...Ord kan vara vackra otroligt vackra och fina men det som fullföljer det hela är action. En lätt beröring, en kärleksfull blick, en kram det krävs inte mycket för att få känna känslan än att bara höra de vackra orden....men en del glömmer bort det viktiga sånt som gör att ett förhållande håller ihop...Ett förhållande sköter inte sig själv, det måste man hela tiden jobba på....

Men där stod han, mannen som klev in i mitt liv...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tiden bara rinner iväg och jag hinner knappt med att blogga här... har så mycket runt mig som känns positivt just nu...tänkte ta det en annan dag då jag har lite mer ledighet och tid över.

Men vill in här och önska mina följare en härlig sommar och jag ska bli bättre på det här...och var rädda om er i sommar.


Over And Out...

Likes

Comments

Dags att uppdatera lite…

Vad tiden går fort och vad mycket jag redan hunnit med, både på gott och på ont. Nya människor kommer in i mitt liv, lämna avtryck en del stora en del små en del går igen…en del med sorg i mitt hjärta en del med glädje…

Så livet kan bli… du vet inte vad som finns där bakom hörnan, du vet inte vad som sedan ska komma, du lever väldigt mycket i nuet och tar vara på dagen som den kommer. En vecka i taget och små små planeringar i kalendern, tur vi har en som håller reda på allt.

Att landa är inte alltid så lätt, att hitta nya vägar är inte heller en lätt match men det har gått förvånansvärt fort…vägarna som var krokiga har helt plötsligt blivit raka… nya mål dyker upp här i livet, nya chansningar och nya känslor och utmaningar.

Känslor inför det nya livet, känslor inför dig själv och det som finns runt dig. Att finna glädjen i sig själv är A och O inför alla andra steg. Känns känslan av lycka är inte alltid så lätt att finna och är inte alltid framför oss men den finns inuti oss…Kopplingar knyter samman allt, ger dig länken ut i livet och visa dig dina steg för steg….

Vissa steg och avsteg kan göra ont, kan kännas riktigt djupt men att vara stark är inte alltid så lätt, inte heller alltid så lätt att välja rätt väg och sedan veta att det var rätt…allt ligger bortom framtiden och är till för mig att utforska. Att våga släppa loss, att bara vara, att göra fel, att göra rätt ligger också där borta för bedömning.

I mitt hjärta finns det sorg, glädje och en längtan och en stor saknad. Att lämna en längtan bakom sig och låta den vara är inte det lättaste, sorg som man måste komma över men som ändå alltid finns där, det jag lär mig nu är att bära den med mig med styrka. En saknad efter någon som sitter djupt i ditt hjärta känns som en tung sten du alltid går omkring och bär på…när ska du släppa den? Kommer du att släppa den? Eller den där stenen kommer ner i sin molekylnivå och lär aldrig lämna ditt hjärta utan snarare sprida sig till många andra delar? En spridning med många fina minnen, många fina känslor som en påminnelse genom hela mitt liv? Den finns där i stegen, den finns där i tonerna i himmeln på marken i havet….

Många korsar mitt liv på nolltid, vissa ser jag vissa märker jag inte alls….vissa tar jag mig nära. Men i mitt innersta rum är det dock inte gott om plats och inte så lätt utbytbart…där hamnar djupet av alla mina känslor, allt jag känner, allt som berör mig och nyckeln in finns det ingen kopia på, den nyckeln har jag slarvat bort till på köpet ;) ….hur man nu ska se på det…. Kanske jag en dag får den tillbaka.

Våren är här och sommaren är på g…. så underbar tid väntas… människor jag måste släppa längs med vägen och andra som jag plockar upp…känslor som känns viktiga och andra mindre viktiga…..

Kärlek….. funderar en stund på den…..tittar ut genom fönstret försöker känna efter…klart känslan är underbar när den känns rätt. Svårt att släppa när den väl bitit sig fast och förgörande. Man ger av sig själv, av sitt innersta dit nyckeln gick….inser nog till sist att det kanske var en delbart ord K Ä R – L E K?

Och nu kom solen in…den kan nog värma mitt innersta <3

Besparar mig och låser, byter kod och ser framåt...

OVER AND OUT....

Likes

Comments

Vilken helg det har varit, så underbart att ha spenderat den med fina vänner och partikamrater...

Igår fick jag mig mitt livs skrattanfall så jag trodde ärligt att jag aldrig skulle sluta skratta, jag visste inte vart jag skulle bli av ...

Imorse fick jag äran att servera min vän lite kaffe på sängen och sen hade vi kafferep en stund i sängen och pratade om allt möjligt, en riktigt avslappnande stund efter en utekväll ...Den behövde jag kan jag säga...Men innan det så torkade jag av bord m.m och dammade av lite och dammsög... Jack blev nog trött på mig, han låg kvar i sängen och bara tittade på mig....Var får du all energi ifrån, blev det istället.... haha ...Ja det är en återkommande fråga från många som undrat och jag har fortfarande inget bra svar på den ;) Hur orkar du med allt, träna, jobba tjugofyrasju, städa och vara än här och där, möten m.m och numera även vara ute en sväng då och då...Ja, säg det. Men med tanke på nedanstående replik från ett gammalt ragg så kanske är det så att jag bara blir yngre och yngre än äldre och äldre haha...

Dansgolvet ägdes av mig och Jan i fredags på O'Learys, det snackades om det på dansgolvet bland folket att vi var riktigt bra,haha kul...Och i lördags gjorde vi nog inget annat än dansade då oxå på 30+ hela tiden fast med mina andra vänner ...vilket gympass :-p (stackars mina fötter sen) Tur att Jack stöttade mig hela vägen hem...Förfesten är ju alltid bäst...

En annan rolig grej var att ett gammalt ragg från en gång i tiden, var på samma plats igår och kom fram och sa: -Jag träffar många gamla vänner genom åren och man ser hur de bli äldre och äldre men du ta mej fan blir bara snyggare och snyggare för vart år jag ser dig... haha måste varit nåt i det glaset (det var från han "tycker du inte att jag är snygg" och då vet mina vänner direkt vem jag pratar om) fniss.. Ok, fine han ser jättebra ut men han behöver inte veta det... ;)

Så var söndagskvällen här och ett årsmöte har oxå blivit avhandlat idag... Till ny ordförande i styrelsen valdes Björn Söder - Jag gratulerar! Jag gillar hans idéer, det ska bli spännande att få ta del av dem...Min andra partikamrat Annelie Fält Simonsson har gjort ett mycket bra arbete som f.d ordförande. Jag tycker att alla är duktiga och det ska lyftas fram.

Ny vecka imorrn, nya tag, två hela dagar med BUN möte ska avhandlas och som avslut blir det middag ute sen på kvällen. Sen är det jobba jobba jobba som gäller fram till fredag.

Träning gäller i veckan oxå... ser fram emot att ta mig en joggingtur en av dagarna. Spinning ska jag försöka boka med, dock jobbar jag kväll två av dagarna i veckan. Men håller tummarna för det.

Over And Out...

Likes

Comments

Det är nytt år och nya tider, en ny vår stundar snart om bara snön får försvinna...Tänk att jag aldrig skulle sagt så här annars, jag som gillar alla årstiderna? Det är mycket förändringar inom mig, jag känner inte riktigt att jag hänger med i svängarna...allt är så nytt för mig. Jag är inte alls van, ibland skrämmer det mig, ibland blir jag rädd för mina egna känslor i det, ibland vill jag backa, ibland vill jag bara leva...Ett eller två ben?

Jag är så rädd att såra någon, jag vill verkligen inte det, samtidigt är jag så himla rädd själv att bli sårad... det får mig att vilja krypa ihop, slänga täcket över huvudet...det känns som om jag har tagit vatten över huvudet på en del plan. Jag känner nog att jag får backa lite för att se vart jag själv står...bara få vara, tycker det är så jobbigt med känslor. Känslor skrämmer mig och jag vill inte gå igenom en massa, som jag redan har...

Alltså detta nya liv? Exakt vad är detta? Nej jag måste fokusera på rätt väg, lägga vissa bakom mig och låta mig se framåt och inte fastna i nåt.

Landat.... har jag gjort ganska bra, känner nästan ingenting längre...

Mina planer är att ge mig av, ge mig ut i världen och prova på vingarna och se vart de bär mig... jobba utomlands kanske... barna är stora nu så de klarar sig och de har varandra....och sin pappa. Så när sommaren är slut så är det dags att tänka åt det hållet...om allt går som det ska.

Men nu blir det i säng bums... upp och jobba i vanlig ordning. Tur man har sitt jobb... <3


Over And Out...


Likes

Comments

Så nu har jag fått en hel del gjort idag men morgonen var svårstartad och mellan affärerna idag så kände jag mig matt, det tar så hårt på krafterna att man får sätta sig ner och ta det lugnt mellan varven...Men ett städat hem fick jag osså =)

Först begav jag mig till parkeringen för att fylla på P-biljetten men väl där så var jag så slutkörd att jag tänkte att nej, jag orkar inte gå tillbaka nu...jag kör en runda och kom sedan på att BilleBallen saknar nog mig (familjens hund)...och mycket riktigt, han fick spel och for rundor som en skuttande kanin och sen ville han inte släppa min sida, sen kom katten och och ville pocka på uppmärksamhet så när hon skulle peta på mig i ryggen om att hon var där så fastnar hon med sin klo i vanlig ordning =) haha knäppis den katten... Nåja till slut hade jag nästan bägge i knät...men en kopp kaffe blev det där och en Android TV box (streima film över nätet med) fick jag med mig hem så nu ska jag kunna kolla film osså när jag väl kopplat in den och förstått mig på den? ;)

Hur som så hämtade jag hem min "lilla" spegel idag från jysk då jag fann den för bara 150 kr... DET var däremot ett fynd jag gjorde för ca en månad sen och nu hade den kommit. Men grejen är att den är för stor för hallen =( ...baaaah så nu får kidsen ta den med om de nu vill ha den, fin är den varje fall...Jag får försöka hitta mig en mindre och ta med mig mått nästa gång ;) Lite annat köpte jag dock men inget märkvärdigt.

Rusta...tja ...hittade billiga dukar där varje fall för 30kr stycket...det var väl det hela...sen blev det en färd till ekohallen oxå för att köpa tvättmedel och en tavla =)))). En tavla jag lääääänge velat ha som jag älskat sedan skolåldern. Det är nostalgi med K-Frykstrands Månadstavlor...Vi är nog många som känner igen dem från skoltiden, då de hängde så fint i klassrummen... Det fick bli min lilla födelsedagspresent - ja det är om 8 dagar till bara.
Sen vart jag inom Maxi innan hemfärd och handlade hem till kalopsen som jag ska fixa imorrn hade jag tänkt, det är ju sååååå gott. Men nu ska jag kolla efter en hall lampa och köksgardiner, för julgardinerna ska ner igen...sen funderar jag över att fixa fönsterlampor till både köket och vardagsrummet...nåväl en liten bit i taget. Men julen och nyår är ju snart över och tur är att man inte gjort det så "stort" i år som jag annars brukar...kändes ju inte riktigt kul att behöva julpynta först innan man fått upp det andra i sin nya bostad, så det blev i år bara en bantad version...

Lite mys framför tv blir det oxå sen i Think...

Over And Out


Likes

Comments

Det har varit så mycket för mig denna hösttermin att häften kunde varit nog...

Jag tänker inte använda denna officiella sidan att skriva av mig på utan här tar jag bara det ytliga...Inte nog med att man måste vara stark för att ta igenom sig en separation, utan man måste verkligen kämpa själv och tampas med annat oxå....När man väl tycks se ljuset i tunneln så kommer nästa smäll.... hälsan. Det är fortfarande inte helt klart ännu men som läkaren sa igen, ta inte ut nåt i förskott och det finns inget att oroa dig för. Jag har varit på gyn undersökningar, gjort röntgenundersökningar, massa blodprover m.m Och nu till våren så planerar de in en gastroskopi...då de såg att min mage var irriterad. Alla prover var inte klara heller innan, som jag trodde och fick för mig... Cellprovet var något förhöjt men bara så minimalt att man inte gör nåt åt det men att man kommer att ha koll på det. Provet från livmodertappen är inte klart än...jag hoppas och ber att min hälsa går vägen.

Inte nog med det, utan jag har bara fått känna mig någorlunda bra i en vecka tills vinterkräksjukan oxå kom flygande på mig, som om det inte vore nog nu ändå... Fast å andra sidan man ska nog vara glad så länge man får sjukdomar som man kan bli av med...

Tjuofyrasju kämpade jag med att få ordning i min lgh som jag flyttat in till den 1 dec... mitt i stan - Jag som inte ens är en stadsbo precis... jag gillar mest att bo nära naturen och havet, där trivs jag som bäst. Min utsikt på baksidan liknar Berlinmuren och nedanför en rastgård....men å andra sidan så slipper jag höra de nattliga tjuten som man annars får göra från det andra sovrummet som kidsen ville ha, el ja tonåringarna. Nattlivet är i full gång här om helgerna. Utanför springer folk som yra höns på mellandagsrean, själv är jag inte så impad av den då jag vet att de mestadels rea ut gammalt och eller helt ointressanta saker men visst kan man göra sina fynd ibland men sådana fynd behöver jag inte just nu.... just nu behöver jag lugn och ro.

Julen är över och nyår nalkas, jag ser mest fram mot att hitta mig ett bättre betalt jobb om inget annat händer där jag är idag. Jag kan inte jobba så lite som där är nu, det är inte hållbart. Visserligen har hela denna månaden varit kaos för mig då jag råkar ut för så mycket hela tiden. Så nu vill jag bara se nya, friska, starka tag inför det kommande året. Och på ett plan där jag kan fokusera mer på det som är viktigt för mig och släppa det tunga lasten bakom mig. Jag känner mig redo varje fall och även min träning ska bli skönt att komma igång med.

Ute hör man det eviga smällandet och bombandet av nyårsraketer.... tröttnar aldrig folk på sånt?

Jag hade en fantastisk juldag varje fall med fina vänner, det var riktigt roligt, dock slutade den med att jag fick slänga mig in i ett ungdomsgäng som bråkade och slogs utanför min bostad, tyckte det såg illa ut så jag kunde inte bara stå och titta på, så det var bara in och dra väck folk som sparkade och var två mot en....de tyckte nog att jag var irriterande ;) men jag kan bara inte stå och se på när ungdomar ska slåss och speciellt inte en mot två och heller inte att man sparkar folk i huvet. Nej då blir jag arg! Då kommer mamma Åsa in och bannar...Nåja polisbussarna anlände och vi hade redan fått isär dem. Hoppas det gick bra sen.

Sitter här själv ikväll och dricker te och försöker krya på mig och bli stark men känner mig mest svag av all feber som flög på en oxå... hade hela 41,2 i feber, det var många år sedan jag hade sådan hög feber. Hoppas det rensade ut rejält nu... men det har verkligen tagit stryk på min kropp detta, så här svag och så länge är inte direkt bekant för mig...jag brukar kunna resa mig snabbt igen men åldern tar kanske ut sin rätt? Ont i kroppen har jag oxå av allt liggande och stillasittande så imorgon ska jag faktiskt gå ut och ta mig en runda så jag får lite friskluft i mig och försöka återhämta mig så gott jag kan. Nyår ser ut att bli lugn, kan vara skönt det oxå.... nyår är för mig inte märkvärdigt längre som det har varit en gång i tiden, då man gick på nyårsbal och allt skulle vara i tipp topp. Idag är jag nöjd med god mat, en härlig kväll, en bra film el nåt liknande....Raketer kommer jag aldrig att lägga pengar på merän vad jag har gjort i mitt liv.

Just nu letar jag efter gardiner till barnas rum och rullgardiner för de har ju värsta scenupplysningen där inne om nätterna från alla neonskyltar från alla butiker osv. Jag får väl ta mig till ikea en dag, kanske någon vill följa med...?

Nej nu ska jag avsluta min sista blogg för detta året...det här året kommer gå till historien, MINST sagt...när året började bad jag om att få ett bra år och att det skulle vara snällt åt mig. Men det sket sig! Och nu vågar jag inte be om så mycket mer men hoppet lever kvar...OCH man ska ju våga tro.... så okej da....(bara för att en liten gnista inom mig säger det).

Men nu vill jag bara landa, hitta mig själv, må bra, komma in i egna rutiner sen får det andra komma senare....

Over And Out och farväl till 2016 och 18 år tillbaka!!! Ja det är tungt farväl!


Likes

Comments

Det jag alltid brunnit för är just att inreda...många tycker jag är bra på det och borde pyssla med det el i värsta fall vara med i TV's inredningsprogram (kanske att ta i ;) ). Men tack för förtroendet.

Igår vart jag på IKEA... jag ville börja med att byta ut den lilla Ektorps fotpallspuff..... Till modell Kivik. Och det fanns inte vit i Malmö så det blev till att åka till Helsingborgs Ikea. Med mig hem fick jag även lite kuddfodral och ja... en del ljus TROTS ett lager ute i garaget. Men det kommer ju in nytt hela tiden så det kan man ju inte missa eller? fniss... Blev lite glasburkar oxå till skafferiet, en salladsslunga, en extra tallrik som hade gått sönder hemma. En matta till badrummet... tja...lite smått och gott.

Jag tänkte börja förändra lite i vardagsrummet,, pö om pö.... min plan är att jag ska byta stolarna och det lär inte bli billigt men ett måste, jag har gått och dragit på det i flera år nu men samtidigt har jag svårt för att fastna för rätt modell och när jag väl fastnat så har de varit svindyra...Men nångång ska det nog gå att kombinera.

Men på väggen ska det upp en BIG spegel 200X100 meter vid matmöblemanget. Och sen ska jag leta upp vitrinskåp smala och hittade dock inga vita på Ikea igår men väl i trä som man skulle kunna måla om...det tål att funderas på lite till men här är spegeln:

Dessa skåpen var jag ute efter från början men fann inte dom på Ikea... kanske någon vet något liknande? Hur som helst så de som är till höger är vad som fanns i min väg på Ikea. Men de vill jag isf måla vita... visserligen vart de billiga. Men mm jag måste suga på den karamellen ett tag till innan jag bestämmer mig...

​Nej nus ka jag fixa lite i hemmet sen tänkte jag bege mig till gymmet en runda... och har jag tid över så blir det att hälsa på nån med. 

Önskar er alla en fin dag...

Over And Out...

Likes

Comments

Sitter här nu och nyss vaknat upp med en kopp kaffe då man hör mullret utanför och regnet skvala...SHIT, där small det rejält - den var man inte beredd på i skrivandets stund. Men helt underbart och mysigt med åskeväder, varje fall så länge det inte slår precis intill knuten, då börjar man nog bli lite nervös ;).

Men det ska regna hela dagen idag och imorrn har jag hört. Vilken tur att man hade tur med vädret i helgen då den var fullspäckad från morgon till natt. Så fantastiskt kul och vilken nostalgitripp det blev då The Boppers klev upp på scenen och lirade....aaaaaaaah dessa minnen till dessa låtar man blir ju så "erotisk" haha. Ja ni förstår känslan där varje fall. =). Nästa artist som var hemlig var Sha-Boom med Dag Finn. =). Sen spelade Jerusalem, Bedårande Barn och sist men inte minst Ultima Thule - VILKET tryck det blev. Folk for upp på bänkar och bord och alla sjöng med och jublade. 

Det var V E R K L I G E N en festival i sitt Esse. Så kul!

Hela helgen har jag fått äran att träffa helt underbara fina människor och lärt känna nya. Middagen med mitt parti var kungligt. Sommartalet med Jimmie var som alltid - BÄST! Folksamlingen växer för vart år som går, jag skulle tippa på efter olika uppfattningar att ett antal tusen människor hade kommit för att lyssna på Jimmies sommartal. Det blir större och större för vart år som går... Och då vill jag jämföra med Stefan Löfvens sommartal som det ryktats om att bara vara ett 60-tals personer och hälften utav dem skulle vara säkerhetsvakter. Är det så illa? Men det säger sig självt, kan man inte behandla sitt folk och sitt land på rätt sätt och visa rätt väg framåt och tänka ett steg längre, ja då har det sin egen lilla förklaring. Nog om det =)


Som sagt det har varit tidiga mornar och sena nätter, fredagen var det s.k förfest och på natten så körde jag "hem" Ted Ekeroth så han slapp gå den långa biten till sitt boende men först tog vi med oss goa grillade mackor att förtära på vägen hem. Jag och Ted körde på Rocken-mackan - suveränt gott val. :-p. Inatt kom jag hem lite tidigare och då blev jag överraskad av att min mellersta son vart hemma i Kristianstad så jag fick chansen att krama om han lite grann och min andra son Rasmus efter att jag lämnat av mina partikamrater.

Men som sagt det var så roligt att även träffa gamla parallellklass kompisar m.fl. Fick mycket beröm från alla möjliga håll om min klädsel och hur snygg jag var och där är hon den snygge jag har på min facebook, vart en kommentar och en annan kommentar fick mig att skratta: Åsa du är så jäla gammal (48 :-p ) men är den som ser så jäla ung, fräsch och snyggast ut, HUR GÖR DU? hahaha som jag skratta... och nästa kommentar, vafan är du så jäkla politiskt korrekt uppklädd för haha - Ja gissa ;). Jo men det vet han ju haha men han är söt han, trots sitt skägg ;) Men det är kul att klädseln uppskattades, det fick jag även höra av mina söner när jag träffade dem när jag kom hem till staden igen... -Vad fin du är mamma... DÅ klappar mammahjärtat!!! <3


Nu skiner solen igen och jag har precis varit ute och räddat en fågel, jag och Diesel (BilleKillen), vi hade ett bra teamwork, han fick varje fall fågeln att flyga igen efter en stund =).

Nu ska det rensas lite på FB, tar lite tid men det är mödan värt...sakta men säkert =). Och nya vänner har tillkommit, speciellt en av dem verkar så rar och helt underbart söt och trevlig. Ska bli kul att lära känna dessa människor lite mer och träffa dem lite oftare. =)


Ha en fin söndag nu alla, det ska jag =)

Likes

Comments

Känner mig extra mallig idag, då Sagha gav mig beröm för mitt springande...Hennes kommentar var: Inte ens jag orkar springa så länge som du gör mamma =). Man blir peppad och glad över hur duktig man blivit. Men det här är bara början... som sagt var, jag är så taggad inför min träning. Hösten kommer bli en spännande utmaning.

Ikväll tränade jag i ca 95 min....jag körde uppvärmning på 20 min och sen körde jag på Biceps, Triceps, axlar och lite rygg. Sen blev det crosstrainern efter det.

Ikväll var jag även ute på en liten äventyrsrunda och gjorde lite affärer i Osby ;) nu ska den bara slutföras med... =)

Tog en runda inom Tydingesjön, där var det gott om MC folk som hade samlats....Sagha tyckte om stället, det var mysigt sa hon. Ja där är väldigt fint, om inget annat kan man ha kul på bryggan hahah ;)

Nu ska jag bara chilla resten av kvällen, ja där är inte så mycket kvar av den förstås... men lite penicillin och vitaminer och sen sängen och kolla på nåt avsnitt av min serie...Dagen hade inte kunnat bli bättre =). Städningen blev oxå klar idag - flitig som en myra.

Imorrn är det äntligen fredag och helg igen... en helg fullspikad med roligheter <3


(Fann denna i mitt arkiv, en bild som vissa kanske skulle börja fundera över, den säger en hel del..!!!!)

Over And Out...

Likes

Comments