TUFFA TIDER

Sen några månader tillbaka har våran vardag, både på Doguehills och i vårat "privata liv" vid sidan av, varit fylld av hårt arbete, smärta, tunga beslut, tårar & sorg samtidigt som vi fick nio små gulliga köttbullar som givetvis lyser upp våran vardag med skratt och glädje.

I och med allt som hänt runt omkring så har jag tagit ett steg tillbaka från allt för att inte falla ner till botten, för det är precis vad som händer med mig tillslut. Tyvärr har detta påverkat fotograferingen/publiceringen av foton på valparna, men mitt i allt detta så fick min dator virus - vilket ledde till att jag inte kunde överföra bilder till datorn eller gå igenom och publicera bilderna som redan fanns på datorn. Inte nog med det - min nya mobil jag hade som en "back-up" för fotografering fick skickas tillbaka efter ungefär en vecka efter att jag fick hem den. Detta har gjort att jag inte har publicerat så många bilder på denna kullen, men värst av allt är att ni som har köpt valpar och givetvis längtar efter eran nya familjemedlem inte fått se så många fina bilder på dom, men jag hoppas verkligen att ni kan ha överseende med det.

Nu har jag fått tillbaka både min dator och min mobil och snart kommer jag nog att vara tillbaka på både Doguehills blogg, hemsida, instagram & facebook.

Tyvärr så förlorade jag min bästa vän i måndags, min livsgnista, den fyrbenta prinsessan jag inte vet hur jag ska klara mig utan & egentligen har jag ingen lust över huvud taget att skriva någonting alls på sociala medier (eller ens gå upp ur sängen på morgonen) Men det känns som att jag har något slags ansvar att förklara varför det nästan inte finns några bilder.

Gillar

Kommentarer