QUICK & EASY MAKEUP REMOVING

Contains affiliate links

Annonse | Apotekhjem, Farmasiet & Lyko


Hei dere!

Enten du skal på telttur eller hyttetur med begrenset tilgang på vann, eller du skal på hotellferie, men ikke ønsker å bruke lenger tid på å fjerne sminken enn strengt talt nødvendig, eller du bare er ekstra trøtt en kveld og vil at huden skal renses på rekordtid - DA har jeg noen lure triks jeg ønsker å dele med deg 💛🌼
REN Centifolia Express Makeup Remover er en mild og skånsom rensemelk som renser huden og fjerner sminken, inkludert vannfast mascara. Passer for alle hudtyper, også for sensitiv hud og for de som bruker kontaktlinser. Rensen inneholder tanniner fra rosa centifolia som reduserer synligheten av porer, og riskliolje fra riskli som mykgjør og fukter huden. Etter å ha brukt denne føles huden så ren og god. Påfør produktet på en bomullpad og stryk over ansikt og øyne. Trenger ikke skylles av.
Du finner den HER


La Roche Posay Micellar Water er et 3-i-1 rensevann som effektivt fjerner sminke fra ansikt og øyne. Passer for alle hudtyper, selv den mest sensitive og hyperallergiske hud. Rensen beroliger og motvirker rødme og rød hud. Påfør rensen på en bomullpad og stryk over ansikt og øyne. Trenger ikke å skylles av. Jeg har brukt denne i mange år og synes at denne er den beste innenfor Micellar Water, jeg tror jeg har testet de fleste.
Du finner den HER


La Roche Posay Micellar Water Gèl er en rensegelè som renser hakket mer i dybden enn michellar water, som nevnt over. Masser produktet inn i ansikt og øyne før du fjerner med en bomullpad eller et håndkle. Trenger ikke å skylles av. Denne rensen fjerner sminke, smuss, olje og skit effektivt uten å irritere huden. Passer også for den mest sensitive hud. Jeg synes dette produktet er skikkelig bra og føler alltid at huden blir helt ren etter å ha brukt denne rensen.
Du finner den HER


Ole Henriksen Truth on the glow cleansing cloths er de eneste sminkeserviettene jeg noen gang kommer til å bruke. Her er det bare å viske bort fordommene mot sminkeservietter dere. Vi kjenner alle til servietter som irriterer og tørker ut huden. Det vil du ikke oppleve her! Disse serviettene gjør en god jobb med å fjerne sminken og inneholder i tillegg hudpleiende ingredienser som C-vitamin og jojoba olje som gir fukt og glød. For å være sminkeservietter er prisen gjerne noe stiv i forhold til andre merker, men du får igjen for det av å se på ingredienslisten. Dette må være de eneste serviettene som faktisk gjør huden fin og ikke irriterer!
Du finner de HER


Clinique take the day off cleansing balm er et produkt i en klasse for seg selv. Jeg vet ikke hvor mange omtaler og videoer jeg har sett hvor dette produktet får enormt med skryt, og det er ikke uten grunn. Altså, du MÅ faktisk bare prøve det! Her fjernes ALT uansett hvor mange lag du har med sminke, selv vannfast. Masser produktet mellom fingertuppene dine og så i ansiktet og øynene. Skyll av med varmt vann eller bruk en fuktig klut. Huden føles så deilig og ren etterpå og du finner ingen sminkerester igjen på huden.
Du finner den HER


⭐️⭐️⭐️

  • Beauty

Liker

Kommentarer

minakanchan
minakanchan,
Åå så gøy med tips! Jeg bruker Ole Henriksen sin cleaning cloths og jeg synes den er fantastisk god 😃 Ble veldig nysgjerrig på Clinique sin så den må jeg teste ut 😊 Tusen takk for tips!
nouw.com/minakanchan
dks
dks,
Tusen takk <3 Ja, de er så gode! Håper du blir fornøyd med Clinique om du prøver 😊
nouw.com/dks
happyM
happyM,
Åhhh jag äääälskar Clinique!!! Kram ❤️
nouw.com/happym
dks
dks,
Hilma
Hilma,
Verkligen superbra tips! Tycker det är sååå svårt med makeup removers, men ska definitivt testa någon av dessa 😘❤️
nouw.com/hilma
dks
dks,
Tusen takk ❤️ Ja, det er jätte svårt, men så herlig når man äntligen finner noe som funker! 😊
nouw.com/dks
carroat
carroat,
Tack för tips! 💕
nouw.com/carroat
dks
dks,
Desireekujala
Desireekujala,
Superbra tips 😃 <3
nouw.com/desireekujala
dks
dks,
Tusen takk ❤️
nouw.com/dks
nellielillskog
nellielillskog,
Så bra tips! Är så sugen på att testa Clinique!
nouw.com/nellielillskog
dks
dks,
Tusen takk ❤️
nouw.com/dks
Malin Tarvainen,
Tack för superbra tips! Kram
www.malinmonroe.se
dks
dks,
Det var så lite ❤️ Kram
nouw.com/dks
Lise Brevik ,
Så gode og fine tips, tusen takk! 😍
lisebrevik.no
dks
dks,
Tusen takk ❤️ Og bare hyggelig!! 😊
nouw.com/dks