hejsan

Toxic Angel hejsan

nu är våran kurs slut nu ska man bara fortsätta med alla verktygen några av dem har gett lite bättre resultat några inte det kommer bli skönt om saker rättas till och min son blir mer lätthanterlig idag borde jag förstått varför han hade svårt att göra som jag sa. Jag hade glömt ge honom hans medecin vilket bara kan leda till en sak kaos. speciellt när jag själv inte tagit min medecin då blir det lite kaos i mitt huvud också.

att leva med adhd kan vara jobbigt för om jag gör något jag gillar kan jag koncentrera mig mycket längre än om saker jag inte är så intresserad av.

för att jag ska lära mig tillexempel i skolan så behöver läraren kunna göra något kul av det. jag hade en lärare som vqar helt fenomenal på det i 7-9an ove sandström heter han det var sjukt bra hans första lektion sa han åt oss att boken kommer vi inte behöva utan bara lyssna på honom och skriva av hans antekningar han gör på tavlan behöver väl kanske inte säga att jag fick bäst betyg i hans ämnen än dem andra tråkiga lärarna som inte gjorde så eller dem som inte förklara så jag förstod vad dem menade. Nu säger jag inte att dem lärarna inte gjorde rätt eller fel dem visste bara inte hur dem skulle få mig att jobba tillräckligt bra för mig. Nu däremot förväntar jag mig att dem skulle anpassa saker och ting för min son mera så att allt blir bra för honom och han kan komma in på gymnasiet och få en utbildning som gör att han kan få jobb och inte behöver gå arbetslös. Även om han har rätt till stöd från t.ex activa så dem kommer hjälpa honom att få jobb men som sagt det krävs ju då att vi bor här men helst skulle jag vilja bo någonstanns där jag inte bott

  • 32 visningar

Gillar

Kommentarer