Tjolahop! Ligger hemma i sängen och startar upp the Sims 2! Gamla goda tider! I helgen har jag varit med min babe och varit på Wheels. Vi firade 4 månader på Wheels! Ganska mäktigt! Sedan så jobbade jag igår. Kom hem ifrån teg på södafen. Sen så har det inte här så mycket. Tänkte lägga ut lite bilder som får tala för sig själva. En bild säger mer än tusen ord. Hoppas alla har det bra!
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 145 Readers

Likes

Comments

Hejsan allihopa! Sitter och taggar helgen på blå. Som ni säkert alla vet så är det ju Wheels på lördag och jag är dungtaggad! Ska åka EPA med min babe och njuta av utsikten av vackra bilar! Har inte uppdaterat på ett tag då jag har sovit och jobbat men igår var jag ju ledig och jag sov till halv tre på dagen. Tror jag behövde min sömn. Jobbade idag från sju till ett och sedan har jag läst min bok jag lånade i tisdags. Hur bra bok som helst, rekommenderar den starkt!!! Sen heter brevvännen och handlar om en femtonårig pojke som bara hamnar i trubbel. Samt är han brevvän med en mördare! Läs den, jag är helt uppslukad av boken, men har dock bara drygt femton sidor kvar så har snart läst ut den. Det är en bok på 300 sidor drygt och hur bra som helst!

Imorgon är det fredag och då jobbar jag sju till halv ett sedan ska jag em. och packa och sedan fara till min efterlängtade pojkvän och njuta av hans närhet och fara till Wheels. Kanske blir det Gräsmyr, beror på vädret och hur trött jag är imorgon kväll. Vi ser vad som händer. Är faktiskt jätte trätt trots att jag har sovit bra men antar jag har sovit för mycket. Har nog inte mer och berätta men här kommer en bild bomb då jag har tagit massa bilder utan att göra inlägg. Men har det bra allihopa!
  • 162 Readers

Likes

Comments

Sitter på jobbet och det är ganska lugnt. Pratar med Lena om vågat drömliv med hästar och om hästar. Har varit seg idag då jag tränade igår och började sju imorse. Jobbar till nio ikväll men har haft tre timmars rast. Är sjukt taggad Wheels. Vill se fina bilar. Känna sommaren och njut av musiken och glädjen med sommaren. Just nu har jag ingen sommarglädje alls. Allt är kallt och mullet, det blåser och regnar hela tiden. Känns så tråkigt att sommaren blev såhär. Men snart är det Wheels och då kommer glädjen fram även om det skulle regna och åska!!
Hur som helst så har inget nytt hänt, har jobbat och haft en powernap och jobbar än. Imorgon är jag ledigt så tanken är väl att jag och Erica ska gå på lång promenad och njuta. Men regnar det blir gym tusen gånger om.

Aja ska jobba nu, ha det bra allihopa där ute!


  • 178 Readers

Likes

Comments

Hejsan! Sitter hos Erica och kollar på hundraåringen och inväntar klockan. Ska fara och gymma runt halv åtta men det blir inget hårt pass ikväll då jag har delad tur imorgon. Känns onödigt och vara helt död imorgon men är däremot ledig på onsdag, känns ganska skönt! Idag har jag varit med Nicke, Aron och Isac. Träffade Viktoria en stund också. Mer har jag nog inte gjort förutom min rutiner. Men ska kolla på film nu. Ha det bra allihopa!
Likes

Comments

Hejsan! Har slutat och sitter på blå. Har småklottrat som jag inte vill lägga ut på bild (a) biblioteket var tyvärr stängt idag så får fortsätta vänta på att få läsa en bok. Har däremot jobbat bra idag! Har städat och domat! Märker att sen jag började träna har mitt humör och min ork varit på topp. Har ärligt talat abstinens till gymmet. Är ganska taggad, har kollat idag på hur jag ska äta och tips på bra rätter. Känns att livet är på bättringsvägen. Träffade Enqvist idag på blå och han är den samma!

Har inte så mycket att berätta men jag ska lägga ut en bild jag tog idag. Har tänkt att lägga ut fler bilder och vara mer aktiv och det ska jag försöka hålla! Ha det bra allihopa!
Likes

Comments

Hejsan allihopa! Tänkte bara slänga in ett inlägg och visa att jag lever. Har numera en mobil och det är Iphone!! Så måste prova mobilblogga nu och se hur det fungerar. hittills funkar det ju ganska bra, eller? Ska jobba idag till ett sen SKA jag till biblioteket och låna en bok!!! Är ganska trött då jag har hänt dygnet helt under helgen. Gymmade igår och träningen går definitivt framåt! Börjar få in träningen som en vana nu och mitt humör har blivit mer positiv sen träningen blev aktiv i mitt liv. Men nu har jag skrivit ett inlägg så nu ska jag återgå till mitt liv. Ha de bra allihopa!


Likes

Comments

Hejsan och en sen glad midsommar!

Har varit ganska upptagen och trött så har ärligt talat inte orkar bloggat. SKÄMMES SANNA! Men nu är back in bussiness. Så uppdatering! Onsdagen var det gym och gym, torsdag färgade jag håret mörkare rött och jobbar kväll. Fredag var midsommar som firades först med familjen och syster Sarah och hennes söta familj. Sedan drog jag och lillebror och firade med Jocke och Chrille. Sedan idag kom farmor och farfar med farbror Lars och var här hela dagen. Sedan vid sex for jag, nicke och erica och gymmade. Det gick jättebra, är skittaggad på att se resultatet i höst, sedan for vi hem till Erica och jag gjorde blonda slingor i hennes hår. Han tyvärr inte se resultatet men kanske hinner ser det imorgon. Och sedan har jag varit telefonlös så har inte varit den mest socialste personen men hittade en gammal ZTE idag så det får bli min telefon tills jag har råd med en ny.

Sedan hade det inte hänt så mycket, har mest tränat och sovit. Men imorgon är jag ledig och ska gå på promenad och rita och hålla på. Mer vet jag inte just nu. Ska iallafall sova men tänkte slänga in ett inlägg så ni vet att jag inte är död. 

Ha det bra allihopa!


Likes

Comments

Idag gick det inte riktigt som planerat kan jag säga. Jag sov typ halva dagen, gick med hundarna och såg på Tarzan filmer. Så städade inte garderoben, inte biblioteket men jag gymmade däremot! Jag, Erica och Nicke drog till gymmet vid sju och var där till nio! KACHING! Så nu är träningen igång och vi ska köra varje vardag fram till skolan börjar igen så det taggar vi! Annars har det inte hänt så mycket men imorgon måste jag till biblioteket för jag vill läsa! Har inget mer å säga så god natt everybody!
Erica Lövgren tränar benen!

Likes

Comments

Nu har jag faktiskt tagit bild på det jag har ritat och jag ska även lägga ut två bilder på dom ;D FRAMSTEG!

Närmen har jobbat sen halv tre, slutade strax efter nio och sedan träffade mina grappar på byn. Trevligt trevligt, vi pratade bara. Men det är alltid roligt. Är överdrivet trött just nu så ska banne mig sova efter jag har gjort det här inlägget! Är ledig imorgon så imorgon blir långpromenad med hundarna och sedan städa min garderob och ut med alla kläder som är små och dom jag inte vill ha. Sedan ska jag forska lite och skriva lite mer på min novell. Samt ska jag till biblioteket innan klockan fyra och låna en bok. Är så sjukt boksugen och att sitta på sommarkvällarna och läsa en bok på altan. Så det är jag taggad på! Ska troligen läsa nånting med Anne Cassidy eller Laura Trenter för gamla tiders skull. Läste alltid dom böckerna i grundskolan så det blir lite nostalgi. Annars har det inte hänt så mycket, har blåst äckligt mycket idag. Blir inte alls taggad på sommar med det här vädret men man får hoppas på att det vänder. Aja ha det bra allihopa! GODNATT!
Likes

Comments