Jag fick paketet med material som jag beställt för julklappspengarna och allt var helt perfekt. Jag är inte speciellt bra på denna sortens hantverk än men med varje projekt så blir jag bättre och bättre.

projekt nummer 3. Det är inte perfekt men jag lärde mig mycket och jag är nöjd. Nu är det bara en fråga om vad jag ska fästa halsbandshänget på, ett snöre tex svart halsbandstråd eller en kedja?

nästa planerade projekt är mycket mycket större och håller på och planeras just nu

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Det är otroligt hur snabbt ett år passerar, blinka och du har missat det. Jag minns hur lång en vecka kändes när jag var liten och banne mig om inte ett år känns lika långt nu som en vecka kändes då.

Jag hoppas att alla har haft en lika fin jul och nyår som jag har haft. I år firade jag och sambon jul här hemma i Norge med hans släkt och jag blev uppriktigt förvånad över hur mycket fina gåvor vi fick. Jag fick mest pengar och för dom så har jag beställt endel roliga saker till mig själv att pyssla med.

Jag har 2 nyårslöften i år även att jag egentligen tycker att nyårslöften är extremt överskattat (Hur många lyckas hålla sina nyårslöften?). Mina nyårslöften är:
• Pyssla mer, jag ska försöka spendera iallafall 2 timmar i veckan med att bara ägna mig åt projekt.
• Sluta nöja mig. Jag älskar verkligen min sambo han är bäst och jag skulle inte byta ut honom emot något men jag känner att sen jag träffade honom så har jag slutat att bry mig så mycket om vissa saker som jag egentligen skulle vilja bry mig om. Jag vill helt enkelt ta bättre hand om migsjälv och sluta nöja mig med okej.
Någon annan som har några nyårslöften i år? skulle älska att höra vad det är i så fall.

Avslutar inlägget med ett litet bild kollage som sammanfattar min jul.

Likes

Comments

Bullet Journal

jag sysslar lite med Bullet Journaling då jag gillar att ha allt organiserat på samma ställe. En Bullet Journal är en kombination av kalender, att göra lista och vad än annat man vill att det ska vara. För tillfället så håller jag på och experimenterar med min veckoöversikt då jag vill kunna hålla koll på när Lillen senast fick mat, sov eller behövde byta blöja. För tillfället så ser den ut såhär..

Likes

Comments

Vardag

Tänkte att det var passande att som första inlägg på bloggen presentera mig själv lite mer ingående. Mitt namn är Natali och jag är i skrivandets stund 24år gammal och bor i Norge tillsammans med min sambo och våran son Liam som är 3 veckor gammal.

Jag är intresserad av det mesta inom hantverk och pyssel och har oftast ett par projekt i luften så här på min blogg tänker jag skriva om vad jag pysslar med. Jag älskar även att laga mat, baka, spela, gosa med min katt och vara ute och fotografera i den Norska naturen. Min blogg är en blandning av pyssel, DIY, tutorials och livet som mamma. Något man däremot inte så ofta ser här är bilder på mig då jag som regel befinner mig bakom kameran, men då och då så får sambon tag i kameran... som den här bilden från igår när vi gick upp till Nebba utkikspunkt i Åndalsnes 100m.öh.

Likes

Comments