Hej alla!

Har upptäckt att denna blogg blivit som allt annat jag startat, bort glömt. Jag har alltid gett upp för lätt och brytt mig mer om likes, läsare, osv mer än vad jag gör på själva sidan. Jag har därför nu bestämt mig för att vara med aktiv här, oavsett hur många som läser, gillar och kommenterar. Denna blogg ska vara för att jag tycker att det är kul att skriva och inget annat, sen så är det självklart roligt om folk vill titta in och se vad jag håller på med. Ju fler man är desto roligare blir det (som alla småbarns filmer brukar säga).

Det var allt,'uppdaterar inom kort ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Varmt välkomna till mitt allra första inlägg och glad nationaldag! Idag hade jag tänkt visa er hur man gör denna enkla men väldigt vackra triangelformade boxen/asken. Den tar knappt någon tid att göra men är fortfarande väldigt stilren och sätter den där lite eleganta touchen som iallafall jag är ute efter i mitt rum. Nu skippar vi snacket och hoppar rakt in i DIYn.

Tid som tas för att göra denna:

Ca 5 minuter


För denna DIY behöver du:

- Papper, 3st

- En sax

- Lim, helst limpistol (smidigast)


Gör såhär:

1. Ta fram papper som du vill göra asken av. Jag rekommenderar att ta något lite hårdare papper än bara vanligt ritpapper för att asken ska hålla ihop bättre, men valet är självklart ditt. Jag tog färgerna vitt, silver och guld då det matchar mitt rum.

2. Vik papprena så att det blir en triangel (se bild 1) och klipp sedan bort det som sticker ut.

Psst! Spara de bitarna du klippte av (se bild 2) och gör en liten ask av dem också.

3. Vilk nu ner triangelns uddar mot mitten (se stegvis på bild nr 1). Vik ner alla så att de ser ut som på bild 2.

4. Nu vecklar vi ut det som vi nyss vek så att det blir en triangel. Sedan viker vi upp "mitten delen", se bild nr 1. Gör nu så på alla papper, se bild nr 2.

5. Nu kommer vi till den lite svårare delen utav denna, byggandet utav boxen. Börja med att välja två bitar. Stoppa in den ena i den andra (som vi ser på bild nr 1). När du känner att den sitter på rätt ställe så limma ihop bitarna med lim. Om du har, använd limpistol eftersom det är smidigare att sticka in den där man vill limma.

6. Fortsätt nu göra så med nästa papper också (se blir nr 1). När alla papper är ihop limmade på sidorna så kommer den se ut som på bild nr 2.

7. Nu måste vi limma fast botten så att den inte står upp, se bild nr 1.

8. Och sen volá, där har vi en box, redo att användas! (jag gjorde en liten också ;) )

Jag hoppas att ni gillade denna DIYn och att det trotts den dåliga kvalitén på bilderna gick att se vad man skulle göra. Om ni gör denna DIY skicka gärna in den på min mail (dawn.andersis@gmail.com , nej jag heter inte så det är bara en extra mail) eller DMa mig på min instagram (moamonsterfall eller teosirl) för jag vill gärna ser hur eran blev.

Glöm inte att följa om ni vill se mer, hejdå och glad nationaldag! ;)

Likes

Comments