Go'dagens!
Igår var jag ju som sagt på jakt efter nya skor. Det blev det dock inte...! Jag letade och letade men jag hittade verkligen inte det jag vill ha! Jag är en sån person som inte nöjer mig med något halvdant. Om jag vill ha något så har jag ofta en bild i huvudet på hur jag vill ha det och hur det ska bli eller se ut. Därför är det svårt för mig att acceptera vissa saker. Jag kan väl säga att jag ganska lätt blir besviken. Kanske inte besviken på nära och kära utan mest på mig själv. Jag gillar att göra bra ifrån mig och ger inte upp så lätt, vilket i sig inte är så dåligt egentligen. Det enda dåliga är väl bara att det finns ganska så mycket press från min sida. Men tillbaka till skorna. Jag letade lite online och hittade tillslut ett par som såg ut som dem jag letar efter, är läder men har inte den färgen. Jag har alltid försökt att hålla mig borta från att köpa skor på nätet då man aldrig vet hur de sitter på foten. För mig är det viktigt att skor är fina, sköna och av bra kvalité. Får hoppas att dessa blir bra! Jag beställde dem HÄR. De har jätte mycket rea just nu, så jag rekommenderar att ta en titt. Kläderna kanske inte riktigt är min stil, men vissa saker är fina! Skorna är i alla fall läder inuti skon och är formen som jag vill ha, så jag är glad. Priset var också riktigt bra! Ni får en bild på skon på när den kommer med posten!
Ha en trevlig dag! /S

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka i Sverige. Det blev kort, men oerhört gott! God mat, gott sällskap och en fin miljö...

Har fortfarande inte fått till det där med videon för dykningen i Grekland, så det är såklart lite tråkigt! Har någon av er ett tips?

Mitt liv är inte så äventyrligt just nu, då jag enbart befinner mig hemma i Stockholm. Jag hade dock tänkt att åka en sväng till Täby senare för att leta efter ett par högklackade sandaler. Vi får se hur det går!

En av de bästa sakerna med sommaren måste nog vara frukten. Den är såååå mycket godare på sommaren! Skulle kunna leva på det! Idag blev det en delad fruktsallad med mamma efter lunch som dessert. Hoppas vi åker snart!

/S

Likes

Comments

Äntligen är vi här! 

Som jag skrev igår så blev vi försenade på grund av SAS strejken, men nu är vi äntligen på Grekland! Ibland behöver man helt enkelt komma bort. Bort från allt! Jag är oerhört tacksam att jag och min mamma åkte hit. Det är så vackert! 

Imorgon står dykning på schemat. Båten åker vid 09:00 och kommer tillbaka runt 15:00. Är otroligt taggad. Bara vid att snorkla vid stranden så fick jag se en sköldpadda, så jag kan inte ens tänka mig vad som kommer imorgon! Jag ska försöka få upp en video filmad under ytan, men vi får se om jag får till det. Ha det bäst! /S

Likes

Comments

Ni vet den där avslappnande känslan man får i kroppen när man inte tänker på det som hänt eller ska hända, utan bara njuter? Det var precis den känslan jag fick idag. Efter en tidig middag tillsammans med mina föräldrar bestämde jag mig för att packa in hunden i bilen och åka iväg till stranden ute på Ingarö. Det är verkligen jätte fint där och det fanns inte en enda människa i sikte. Bara jag och min hund. Dagen har varit allmänt stressig då en planerad resa tillsammans med min mamma blev inställd. Ibland blir jag bara så irriterad på att någon (i detta fallet piloterna på SAS) inte kan nöja sig med det de redan har. Speciellt när de egentligen, vid en stark eftertanke, har det ganska så bra. Vi borde alla ta oss en funderare och titta omkring och uppskatta de bra sakerna. Detta är något jag inte är så speciellt bra på. Jag är en sådan person som ofta grubblar över det som har hänt och det som inte är så bra. Jag vet att jag ofta också klandrar mig själv för saker jag sagt eller gjort. Men nog om det för idag. Hoppas att du som kanske läser detta får dig en fin kväll. /S

Likes

Comments