Dette bilde er tatt fra soveromsvinduet på morgenen i dag. Så fint det er, vi er heldige som våkner til så fin utsikt hverdag.

Disse bildene er tatt fra kjøkkenet og stuen. Det er så fint med all den snøen. Vinteren kan virkelig være flott.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

I går var jeg hos Klinikk Blix i Hønefoss for å ta PRP-behandling.

Litt om PRP-behandling også kaldt vampyrbehandling:

Navnet på behandlingen er utledet fra at man benytter pasientens eget blod og elementer fra dette for å oppnå foryngelse og antialdring. PRP står for Platelet Rich Plasma – og det faktum at man benytter en konsentrert mengde av blodplater og deres vekstfaktorer fra blodet med foryngende egenskaper som sentralt i behandlingen. Disse naturlige blodplatenes vekstfaktorer og signalmolekyler stimulerer hudens egen produksjon av collagen, elastin og fornyelse av huden i sin helhet.

PRP metoden til å redusere rynker og linjer, slakk hud, redusere porer, arr, sår, solskader, poser under øynene, fornye hud og øke hudens tykkelse, samt forbedre hudtone og redusere pigmentering.

Hvordan gjøres det?

En liten mengde blod tas fra pasienten etter samme prinsipp som ved blodprøve. Beholderen med blodet går gjennom en sentrifugeringsprosess i en maskin for å separere blodplasma og blodplater fra andre komponenter i blodet. Denne konsentrerte væsken med blodplater injiseres så med en liten steril nål i pasientens ansikt hvor man ønsker å redusere rynker, linjer, arr, skader osv. Man injiserer først hudens dypere lag, så i hudens midterste lag, så direkte under huden for å stimulere foryngelse i alle lag av ansiktet.

Jeg synes behandligen var utrolig vond, fikk rundt 150 stikk, i ansiktet og på halsen. Det var ekstra vondt rundt øynene og langs kjeven. 

Dette bilde er tatt rett etter behandlingen. Blåmerkene har begynt å komme.

Sånn så jeg ut når jeg våknet i dag. Føler meg mørbanket, det er kanskje ikke så rart!?

Vanligvis vil man begynne å se effekt av behandlingen etter ca 2 uker. Blåmerkene forsvinner i løpet av 1-2 uker.

Jeg gleder meg til jeg ser normal ut igjen;)

Likes

Comments

I går fikk jentene den store drømmen sin oppfyllt, de fikk sin egen ponni. Dette har de ønsket seg i flere år, i går var endelig dagen kommet til å hente ponnien de har ønsket seg så lenge.

Hogan's Pride er en 6 år gammel irsk sprangponni vallak.

Han skal stå i Hønefoss på Bærenga Ridesenter fram til våren.

Er han ikke søt?

Likes

Comments

Har hatt en super fin helg på hytta på Haglebu med samboer, lillesøster og hennes samboer og hundene Diva og Spike selvfølgelig.

Vi har måka snøen av taket på hytta, spilt brettspill, sett på film, gått på ski og kost oss med god mat og drikke. En perfekt helg.

Vært har vært så fint☀️

​Anita og Spike💙​

Likes

Comments