Coucou tout le monde! Ça va?

Mandag: var en rigtig god dag. Jeg startede dagen ud med at mødes med Victoria, vi kom tilfældigvis forbi en Claire's hvor hun fik den helt vilde idé at få skudt et ekstra hul i øret! Så spontan hun dog er - jeg elsker det! Efterfølgende mødte vi op med Ana María og gik rundt i latinerkvarteret, vi ledte efter en restaurant med 3-retters menu til en god pris! Heldigvis varede det ikke særlig længe før vi fandt en italiensk resto'. Der var både forret, hovedret og dessert! + de var virkelig flinke derinde.

Vick' tager et drastisk valg om at få lavet en ekstra ørering.

Det var SÅ sødt af Ana María - hun gav Victoria og mig hver en pose med slik fra Columbia. Jeg havde selvfølgelig spurgt hende for noget tid siden, om hun ikke kunne tage noget slik med fra hendes land, eftersom hun skal hjem på juleferie! Det var bare sådan en fin surprise!

Senere om aftenen tog jeg hjem til min dejlige danske veninde, Helene. Hun er super sød og vi fik bare snakket, grinet og lavet mad. Det mindede mig lidt om efterskolen - hun har en hems! Virkelig, virkelig hyggeligt, jeg glæder mig til at komme tilbage igen!


Tirsdag: var nogenlunde. Jeg tog i skole, tog hjem, gjorde rent og så julekalender. Selvom der ikke skete noget specielt kan man altid finde nogle lyspunkter i dagen, som f.eks. da jeg sad og hyggede mig med Flore (Marc var til klaver) og jeg så dette fine juletræ som børnene frit kan dekorere. Det er spændende at få lidt af den franske julestemning med hjem - der er pyntet op i mange butikker, de gør virkelig et stort nummer ud af det! Dog tror jeg lige jeg skal spise nogle klejner og brunkager før jeg helt oprigtigt kan fornemme juleånden. ;-)


​Bonne nuit et à demain!
Ditte

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej alle!

Søndag har været en rimelig afslappet dag. Jeg begyndte her for to dage siden at se den norske serie SKAM - og jeg må bare sige at jeg er faldet pladask for den. Det er også interessant at høre norsk nu hvor jeg i lang tid har hørt svensk på grund af mine veninder fra Sverige. Jeg kommer rigtigt i forbindelse med mine skandinaviske rødder her i Frankrig.

Efter at have givet mig tid til at slappe af, tog jeg ud for at mødes med Ksenia (fra Rusland). Hun havde lige mødt en anden au pair (fra Sydafrika!) helt tilfældigt, så vi aftalte at skulle ses i det ny år! Det er så sjovt at møde nye mennesker, i Danmark hænder det jo ikke så ofte, at man bare møder en tilfældig person på gaden og så få minutter efter arrangerer man en dag at være sammen - begge med en formodning om at potentielt venskab. Det er bare meget lettere at møde nye mennesker her! Det er lidt sådan her det foregår:

- "Hej!"
- "Hej!"
- "Er du også au pair?"
- "Ja, er du?"
- "Ja! Kunne det ikke være fedt at lave noget sammen en dag?"
- "Jo! Hvad med den... klokken...?"
- "Super, det bliver fedt!"

I hvert fald så var Ksenia og jeg en tur i Monoprix hvor vi købte en bøtte med is til deling. Vi gik rundt i Le Vésinet - Centre og Saint-Germain-en-Laye. Der er så hyggeligt - der var et julemarked med en masse nisser, smykker, syltetøj og små nipsgenstande. Det er nok to måneder siden jeg sidst Ksenia, så det var et godt gensyn!

Ha det bra / Hej då !
Ditte

Likes

Comments

Hej alle!

I dag var en herlig dag fyldt med gode mennesker. Dagen startede med at jeg tog ud til nogle mega søde franskmænd, som jeg kommer til at lære meget bedre at kende over de næste måneder. Vi spiste frokost og fik snakket en del. Efter dét mødtes jeg op med Hanna (svensk), Ana María (colombiansk) og Victoria (østrigsk) på Happy Days Diner - det er jo efterhånden blevet stamstedet. Jeg fik en lækker bubblegum milkshake med et kirsebær på toppen - SÅ er man altså rigtigt i Paris!

Tjeneren var meget flirty, han skrev "I love you all" på kvitteringen, udover det tegnede han en så smuk tegning til os! Derefter tog vi hen til julemarkedet på Champs-Élysées, det skulle vi aldrig have gjort, der var forfærdeligt proppet med mennesker. Jeg troede aldrig jeg skulle slippe væk derfra, der blev også skubbet fra alle sider og man skulle holde grundigt øje med sine ting.

Det var nok fjerde gang jeg gik rundt på julemarkedet, der er alt for mange fristelser man kan falde over. Victoria (svensk) og jeg har dog indgået en pagt om IKKE at tage på Champs-Élysées mere, da vi synes at vi kommer der alt for ofte. Vi skal ikke kun være på dén gade i løbet af vores au pair ophold, vi skal også udforske Frankrig fra andre sider. Planen for det ny år er at opleve flere unikke steder i Paris - og udenfor Paris - men det bliver mere overskueligt så snart varmen kommer tilbage i landet. Efter det gik Ana María og jeg rundt i Paris og fjollede.

Vi var i Monoprix, på Starbucks - og så så vi Jesus. Alt i alt en rigtig god dag. Kan i have det rigtig godt. :-)

Kys & Kram
Ditte

Likes

Comments

Hejsa allesammen!

Efter en lang pause hvor jeg absolut intet har opdateret omkring mit ophold på bloggen, har jeg endelig besluttet mig for at opstarte den igen - dog på en ny hjemmeside. Bloggers Delight var bare uoverskueligt for mig og man skulle betale for alle de fede funktioner - so here I am!

Der er selvfølgelig sket en masse ting og jeg ville med glæde lægge billeder op af det hele, hvis ikke det så ville tage en evighed og det har jeg slet ikke tid på. Så fra nu af kommer der flere opdateringer, i hvert fald et par gange om ugen så i ved, at jeg stadig er i live! :-)

Jeg kommer snart hjem på juleferie, d. 16 december, så det bliver så skønt bare at være hjemme og kunne slå fødderne op, uden at tænke på at skulle hente børn, give dem bad, lave mad, lege konfliktmægler, etc. (som sikkert ikke lyder særligt anstrengende, men tro mig, jeg føler virkelig med alle forældre der gennemgår dette hver dag! Men børn er jo guldklumper som man hurtigt kan komme til at holde ufatteligt meget af). De dage hvor jeg ikke har lavet noget har det føltes tomt som om jeg manglede at beskæftige mig med noget, så på den måde kan jeg godt mærke at jeg er blevet vant til hverdagens struktur.

Her når jeg kommer hjem skal jeg blive meget bedre til at lave mad, så hvis i har nogle foreslag så kom endelig med dem til mig, jeg er i desperat nød!

Her er et par fine billeder fra denne smukke årstid som så småt tager afsked. Det underlige ved at være hjemmefra er nok, at alting ligner hinanden og har samme funktion, men alligevel er der noget der ikke helt er det samme. F.eks. er der ingen helt røde blade, som der er hjemme på Københavns gader.

Her ser i så lige Le Vésinet og mig der sidder i Paris og udstråler glæde. Det var alt for denne gang, jeg lover at holde jer opdateret noget mere.

Kh Ditte

Likes

Comments