Ytterligare en dag har passerat

Och dagen har inneburit jobb med kort om personal på hela förskolan så även på min avdelning. Tur att många barn är sjuka när det inte går att få tag på vikarier men vi fick jobba på lite extra.
Slutade 15 och då mötte kärleken upp utanför vårt badhusparken barnbarnet och jag tillbringade ett par timmar i vattnet...sen åkte vi hem och dör var kärleken i upplösningstillstånd och så frustrerad då vårt bostadsbolag från och med idag stängt det analoga tvnätet och går över till fiber. Kärleken var säker på att han gjort rätt..då han är duktig inom teknik men här gick han bet ...men efter ca 45 minuters diskussion med en tekniker på com hem så löste det sig i alla fall i vardagsrummet...i sovrum o kök funkar det fortfarande inte.

Jag fixade macka och choklad till barnbarnets friluftsdag med skolan i morgon....därefter har han en mammahelg. På söndag seneftermiddag kommer han tillbaks till pappan och nån timma senare kommer han hit då M ska på kurs i Sthlm på måndagen.
Idag var han glad då han fått nya gympaskor.

Åt rester av gårdagens paj och sen bakade jag en rulltårta som jag bredde vaniljkvarg på och sen strödde på hallon innan jag rullade ihop den. 2 sp per bit

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Fina skor till Fnouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229