Värmebölja

Är det väl ingen som undgått att vi har i Sverige. Idag var min första arbetsdag efter semestern och jag blir så beklämd när man ser hur föräldrar lämnar in sina små 1 och 2 åringar och även äldre syskon och sen går mamma och bebisen hem 😢
Vi har en jättebra förskola i Sverige men vi kan aldrig och ska inte ta föräldrarnas ansvar. Barn stora som små behöver oxå få vara lediga och umgås ...på förskolorna har vi ingen pedagogisk verksamhet under veckorna på sommaren...vi tänker pedagogiskt men inga aktiviteter över huvudtaget...många olika personal dessutom. Jag har aldrig varit med och jobbat en vecka som den här med så mycket barn att vi är tvungna att dela oss på 3 avdelningar. Ute hade vi 33 gr och inne där många barn skulle sova var det 32,5 gr. Värst var väl när det var ett litet barn som skulle gå hem och mamman pustade och sade det är varmt ute...Jo sa en av pedagogerna det är varmt här inne oxå och då svarar mamman men barnen klarar ju det bra ändå...nej sade pedagogen det gör dom inte dom har det jättejobbigt.
Efter lunchen fick barnen lite chips som en pedagog var iväg och handlade ( bara för att vi skulle få i dom vätska ) och efter mellanmål tog vi fram vattenspridaren så de fick en kall avkylning för de som önskade. I morgon em ska jag hämta F från fritids så vi kan gå och bada.


  • Allmänt
  • Nära Skövde

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Stackars de små
nouw.com/stenhagenbettan
Ditten_datten
Ditten_datten,
ja tur att det är bra pedagoger som tar hand om dom när de inte får vara hemma
nouw.com/ditten_datten