Vår måndag på ALV

Var underbar …frukost åts på en parkering i Mullsjö. På alv var det mycket folk, många bilar på parkeringen. Till sist fann vi en och vi gick mot entrén. Freddy var så förväntansfull…Denna gång var det Bröderna Lejonhjärta som upptogs hans intresse…för 5 år sen var det Pippi och Emil. Efter lunchen vid halv 3 orkade inte Tomas längre så han gick iväg till bilen och sov. 16.05 skulle Den sista striden börja i Törnrosdalen och då skulle även draken Katla dyka upp. Vid 15.15 ställde vi oss i kö och det var nog tur för jösses så mycket folk …den är rekommenderad från 9 år för det finns väldigt hemska delar i den…här kom föräldrar med barn från 2-3 års ålder. När vi var där för 5 år sen var de strikta och släppte inte in yngre barn….10 minuter kvar av föreställningen öppnade himlens portar sig och barn skrek…jag frågade F om vi skulle gå nej jag vill se Katla först ….så när han sett Katla och att det tog eld var han nöjd. Han säger förnöjt om att undra om det blir andra föreställningar när vi åker om 5 år och jag sade hur gammal är du om 5 år, efter lite funderingar säger han nästan 15 år och då vill du nog hellre hänga med kompisar än med farmor och farfar. Vi kom dyblöta till bilen T som inte skall köra bil fick köra fram så vi kom lite närmare…F hade en handduk med som han kunde svepa in sig i och jag fick plocka fram mina jobbregnkläder som låg i bagaget. Byxorna lade jag i sätet för att inte blöta ner, jackan tog jag på mig över min blöta bh …. Detta ösregn följde oss i 20 mil och man såg inte handen framför sig…vi fick svänga av och tanka på en Ingomack….där sträckte jag på benen en liten stund innan fortsatt färd. Bilen kunde inte framföras mer än 50-60 km så det var jobbigt. Oj att regn kan vara så häftigt tycke F.

Idag sov jag länge F tyckte det var trist och till sist väckte han mig och förtydligar att nu har jag ont i magen för jag är hungrig…så upp fixa allergifri frukost och sen försvann han ut till klasskompisen Daniel.

Vad händer idag? Jo jag ska in i duschen träffa en kollega vid Mekonomen där,hon lämnar sin bil sen lunchar vi på Thaihouse.
F åker nog hem över natt Martin ska köra en bil från Jönköping efter jobbet idag så han hör av sig när han åker därifrån. Tvätta våra blöta kläder ska jag göra oxå…

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Hörs att ni haft en trevlig dag trots vädret, glöm inte att åka dit om 5år 😂 väldigt gulligt

nouw.com/ingajohansson
Ditten_datten
Ditten_datten,

Ja han är underbar men nu är det nog färdigt med ALV

nouw.com/ditten_datten
Evaeliasson
Evaeliasson,

En mysig och underbar dag trots regnet låter det som 🥰

nouw.com/evaeliasson
Ditten_datten
Ditten_datten,

Ja regnet hade vi kunnat undvika …såg ju hur det såg ut i Tranås med översvämningar …jag var livrädd för vattenplaning

nouw.com/ditten_datten
Evaeliasson
Evaeliasson,

Förstår det, inte roligt att köra i sånt väder 😏

nouw.com/evaeliasson
passionärsliv
passionärsliv,

Så trevlig dag och jag tror att han hänger med er på Alv även om 5 år.

nouw.com/passionärsliv
Ditten_datten
Ditten_datten,

Snällt sagt men nu finns det inte så mycket mer att se…

nouw.com/ditten_datten
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Vilken härlig dag ni hade ❤ trots regnet.. En härlig dag som du kan plocka fram från minnesbanken precis när som helst 🥰

nouw.com/passionbagareokock