Vår lördag startade obra

Men blev bättre...vi körde mot Spikens fiskeläge på Kålland men shit inte en enda p-plats var ledig...jo det fanns om folk parkerar som man ska o inte upptar mer än en plats men det var bara att ge upp och åka mot ”min” födelsestad ja det är den känslan jag får (jag åker hem) men har inga i livet där längre.

För mig är Skövde den stad jag bor och jobbar i men jag känner mig inte hemma. Jag har min yngsta son och äldsta barnbarn med familj och den goa Alva vårt bonusbarnbarn som har en annorlunda diagnos som heter floating harbour syndrom ....en underbar tjej som jag den gångna veckan fått följa på hennes avdelning och förskola.

Vi åkte till Läckögrillen och tog varsin hälta hälta mä grillad kôrv...det är alltså hälften potatismos och hälften pommes och en grillad korv....T ska alltid ha gurkmajonäs på och jag vill ha skivad gurka.

Sen åkte vi in mot stan och gick lite bland torgstånden men hittade inte det vi sökte. Såvi gick över torgbron och köpte varsin mjukglass 🍦 och satt och tittade på vårt vackra rådhus tvärs över älva ( en å som heter Lidan och som delar staden i två delar....När jag föddes bodde jag i nya staden som det heter men några år bodde även jag i den delen men vid 6 års ålder flyttade vi åter till nya staden...min kära vän @StenhagenBettan bodde i gamlestan som på den tiden var en stadsdel som var finare att bo i....varför har jag ännu inte förstått....kanske för att det fanns fler lägenheter som var bostadsrätter.

Det är en riktigt fin sommarstad ....och en otroligt fin camping, många sevärdheter runt omkring och att ströva i stadsparken är en fröjd för ögat. Många fina sandstränder runt om vår fina sjö Vänern.

Väl hemma snurrade T o jag omkring på Elins Esplanad först handla på Ica Maxi sen vart vi in på Telenor då vi kanske i morgon byter våra mobiltelefoner....mot nya.

Nu tar vi lite rosé ....och förhoppningsvis blir inga mer utbrott av T det räcker med de 5 han haft idag.

Önskar verben trevlig lördagskväll.

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Så fina bilder. Ni verkar haft en fin dag trots att den inte börja så bra. Ha en fortsatt fin kväll ❤️
nouw.com/evaeliasson
Ditten_datten
Ditten_datten,
Tack fina Eva ja det har vi haft trots att de j-a tumörerna f��rstört så mycket i hans hjärna 😢
nouw.com/ditten_datten
Susann,
Härliga bilder 😍
zinnie.se
Ditten_datten
Ditten_datten,
Ja en underbar sommarstad synd bara att man inte har nån att hälsa på längre 😢
nouw.com/ditten_datten
Passionbagareokock
Ingajohansson
Ingajohansson,
Så fina och härliga bilder, och hoppad dagen idag är mycket bra😉
nouw.com/ingajohansson
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Tack för dessa fina bilder på våran stad
nouw.com/stenhagenbettan