Vänern runt

Blev det denna lördag…strax före 11 satte vi oss i bilen och körde mot akvedukten i Håverud. Väl framme insåg vi att ta oss upp till den gröna bron som skulle göra mig skräckslagen enligt Freddy som varit där inte var möjligt för oss eftersom då hade vi inte kunnat ta oss fram….men slussarna i Dalslands kanal och sol och vatten folkmyller och båtägare från Norge som skulle slussa fick oss att fundera på vad de höll på med ..för slussa var inget de kunde. Viktigare var att fota den mannen som skulle hålla i repet men fokus på jollen eller att båten höll på att krossa 3 kanotister hade de noll koll på.

Vi hade med oss hemgjorda baugetter och kaffe som vi avnjöt på bästa stället i solen med vatten i bakgrunden. När vi var nöjda körde vi mot Karlstad och åt fastfood på KFC. Därefter fortsatte vi mot Kristinehamn och med Vänern på vår högra sida….37,7 mil har vi tillrättalagt idag….vår Toyota Yaris hybrid ligger runt 0,4 per mil 👍🏼🥰
Flera bensträckare blev det då det bara är jag som kan köra numer efter att T inte får kör pga att tumörerna orsakat så mycket skada i hjärnan.

Lördagsdrinken blev en vodka redbull. Nu kollar vi in Tilde som gick igår.

Gillar