Vad finns alltid i ditt kylskåp?

Detta är dagens fråga i @orsakullan s utmaning...
I mitt kylskåp finns alltid keso protein, Coops lättkvarg vaniljsmak, laktosfri lättmjölk, arlakökets gräddmjölk 6%, Bregott mellan, ingefäracitronshot som maken gör, Wernerssons slanke dancia 10% samt skivad Goudaost, rökt skinka, paprika, sallad, lök, falukorv, ibland kött eller nötfärs 5%. Ägg köper jag minst 2 flak varje vecka men de står på köksgolvet pga platsbrist. Önskar bara att jag hade ett fullstort kylskåp. Obs bild lånad från nätet.

Idag släppte jag av kärleken vid Rehab innan jag for till jobbet sen gick han ensam hem med stavarna, det gick bra men han var trött. En superbra fysioterapeut och arbetsterapeut hade han innan och jätteglad att han kunde få samma nu. De bokade in ett nytt möte på måndag...sen får vi se vad som händer med strålning...inga nya uppgifter eller nån som ringt från SU trots att han ringt idag igen men ingen har ringt tillbaks. Nya försök i morgon.

Själv jobbade jag 7.30-16 och planering till 17.00 med barnens semestertider.17-19 var det APT..stannade kvar och låste huset med chefen. Hemma lyssnade jag på inspelningen T gjort med mötet med arbterapeuten och i morgon öppnar jag förskolan pga sjuk kollega ....blir lite extrapengar i lönekuvertet.

Idag fick vi vår värdecheck på 300:- som vi kan använda i någon butik eller restaurang i Skövde...fin gest av Skövde kommun.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vilken fin uppskattning och en god gärning
nouw.com/stenhagenbettan
Ditten_datten
Ditten_datten,
Ja visst är det
nouw.com/ditten_datten
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Vilken fin gåva 🤗💞
nouw.com/passionbagareokock
Ditten_datten
Ditten_datten,
Ja det var trevligt
nouw.com/ditten_datten