Väcktes av barnbarnet

Strax efter 8 och han ropade farmor farmor dörren till balkongen i vardagsrummet har vart öppet hela natten....nån har glömt att stänga...jag måste kolla allt så ingen tjuv har vart inne hos oss i vår lägenhet...😱 Underbart att höra att han räknar vår lilla lägenhet som sin..det är ju meningen....

Undrar dock när jag ska få ork att städa och röja här...snart börjar jag jobba heltid igen efter sjukskrivningar o semester...byter oxå avd till de allra yngsta 1-2 år vilket lär medföra en massa nya baciller jag lär få och bära med hem 😢

Efter frukost var det dags att träna farfar it rapparna igen, denna gång med käpp...18 trappsteg upp och så säger T vi tar en trappa till så åker jag hiss ner sen. Så kul att se att han orkar mer nu..vilten är oxå på uppåtgående...men nu skall jag se till att den stannar dör så det inte går åt fel håll där.
Dusch o rakning efteråt är ju oxå ett träningspass när man lider av hjärntrötthet. Efter dusch var det vila...och sen ut till bilen med käpp för att åka till garaget där jag dammsög bagageutrymmet....Sen hem och laga lunch...spagetti på majs och stekt falukorv från Hemgården.

Nu ska vi mysa lite mer tillsammans innan M&M kommer hem från Ikea där de skulle inhandla lite nya saker bla ett nytt skrivbord till F.

Gillar

Kommentarer