Utmaning 28

Från https://www.saramadeleine.se/2019/08/28/mumintrollen-ar-nagot-som-jag/ mumintrollen är något som jag inte fallit för....dessa finlandssvenska klumpiga varelser har jag inte ens introducerat för mina barn eller barnbarn.

Käre maken väckte mig kl 5 och undrade när min klocka skulle ringa...att det inte var förrän en timma senare gjorde honom ångerfull. Men lika bra att gå upp....foten smärtar men kompressionsstrumpan hjälper något...gör ju mest bara ont direkt efter vila...enligt allt man läser så ska man inte promenera eller ta ut sig med hälsporre då det är en inflammation i bindväven.....men svårt att undvika det då man jobbar på förskola (att gå alltså) och dessutom med dessa små knoddar på 1-2 år. Sjukskriven har jag ingen lust att vara och inte råd med heller...så bara att jobba på.

Kul med nya frisyren...lite annorlunda men många fina kommentarer....och inte så svårt att fixa till och plattången fick jag damma av igen...

Nu dax att plocka fram matlådor inför dagen och sen göra mig klar för ytterligare en dag....på jobbet..i morgon är jag ledig med närståendepenning för makens MR hjärna 3 månader efter operationen.

Facet är på och första muggen svart kaffe intaget....önskar er alla en fin dag. Himlen är gråtung i dag och det varnas för skurar och mycket regn.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229