Utmaning 18

Från https://www.saramadeleine.se/ och ämnet denna dag Godtrogen är något som.... Jag inte är.....jag förvånas istället av hur så många människor går på alla bedrägerier på nätet som återkommer så ofta...Det är oerhört tragiskt.....Men jag klickar aldrig på en länk i ett mail som säger sig ha gett mig si och så många bitcoins eller att jag vunnit si och så många euro. Eller att jag skulle gå in med min bankdosa om nån uppmanar mig till det....Inte heller om nån av mina söner skulle höra av sig på nätet för att få låna pengar ...nej då får de ringa till mig...så svaret är Nej jag är inte godtrogen...utan ständigt på min vakt.

Min frukost idag bestod av 1 dl vaniljkvarg från Coop, 0,5 dl av Larsas fettfria yoghurt samt lite müsli som visade sig smaka gammalt och kommer att slängas omgående. 2 skivor av Jenny Kårebloms superbröd med ost och skinka på samt ett ägg och en mugg svart kaffe. Totalt 5 sp.

Nu ska jag in i duschen och förhoppningsvis ska jag dra mot Lidköping och protestmarschen Stoppa nedmonteringen av sjukhuset

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229