Utanför mitt fönster

Strålar himlen blå och jag laddar för en ny dag...från och med igår är jag på semester då jag inte orkar bråka med FK om min sista luddiga läkarintyg. Vårdcentralen vill ju inte ge mig nåt att sova på och jag vägrar hämta ut medicinen mot depression då jag inte är deprimerad...vill bara få ordentlig sömn. Vaknar ständigt med huvudvärk och ja det påverkar humöret.

En som påverkar mitt humör till det bättre är bästa F så jag hämtar honom som vanligt efter lunch och då drar vi med håv och hink till sjön Örlen för att se om det finns småfisk....Maken får återigen öva på att vara ensam hemma några timmar för om drygt en vecka börjar jag jobba igen och då är det långa tider....ensam hemma.

Idag har jag gjort en ny planering så han vet vad han ska hålla sig till... träna lite styrka på det armar och ben kommer i eftermiddag....Nu droppar alla kallelser in vilket innebär att jag måste ta ledigt från jobbet ett flertal ggr.....först ut är vc den 7/8 då det är uppföljning av blodtryck och blodprover som vart dåliga värden på....den lyckades vi ändra tid på så jag kan jobba hela dagen. Sen är det hudmottagningen den har vi oxå lyckats ändra tid så jag kan jobba hela dagen om jag hoppar min 30 min rast. Igår dök oxå en kallelse upp till ögon och då får jag ta närståendepenning del av dag och När MR ska göras den 29/8 får jag ta närståendepenning hela dagen.... men under nästa vecka blir det först ett möte med en sjukgymnast på Närhälsan rehab.


Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Tuffa tider men klokt att ha en liten plan
nouw.com/stenhagenbettan
Ditten_datten
Ditten_datten,
Det är ett måste med planering vid hjärntrötthet
nouw.com/ditten_datten