Tur man jobbar på förskola

För där finns ingen chans att känna sig trött även om kroppen skriker efter att få åka hem och lägga sig då jag knappt sovit mer än ca 3,5 timma.......efter 2 koppar svart kaffe kändes det som vanligt och bara ge sig i kast med det vi planerat....samling med våra yngsta, fruktstund och sen ut i vårvädret...efter mellis idag gick vi oxå ut...14 gr 😱😍👌🏻🤪 Underbart !!!

Sen behövde Petter på bilfirman ha en kopia av min idolbild (körkortet) 😱🤣

Vi åkte och handlade på Ica Maxi och jag köpte 2 böcker till F Lasse Majas detektivbyrå brandkårsmysteriet och Nelly Rapp och kapten blåskägg. Gick hem från affären....kändes skönt.

Sen behövde M ha lite hjälp...och jag fick en liten gosstund med F och se Alva i hennes miljö.....full av energi gör ljud och gestikulerar men inget språk. Autism är diagnostiserat än så länge....lillskruttan.

Hemma blev det Glamour.....och jag bakade en mugcake semmelkladdkaka från https://blogg.alltforforaldrar.se/frulilja/2019/02/26/mugcake-semmelmugcake/ istället för fil använde jag Larsas fettfria yoghurt och min falska mandelmassa....nästa gång ska jag köra den lite kortare tid i mikron.

Kärleken var hos doktorn idag och de förändringar han hade fotades och skickades till hudmottagningen....hans skakningar i händer och kropp har blivit värre (han har skakat sen han var 12 säger han och de har provat mycket olika mediciner men inget har hjälpt) Nu tyckte de han skulle beställa en ny tid för detta....tycker väl de kunnat kolla det redan när han var där.

Nu ett avsnitt av the good doctor. Men innan sängen blir det en insomningstablett.....

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Händelserik dag
nouw.com/stenhagenbettan
Ditten_datten
Ditten_datten,
Alla dagar är händelserika på jobbet..vi fick hjälpa ett barn komma loss från ett plaströr hon tagit på armen.....men med lite babyolja jag hade på min hylla.....och hjälp av en kollega fick vi bort röret 👌🏻
nouw.com/ditten_datten