Trettondagsafton

Började strax före 7 då jag landade i soffan och kollade på ett program vi spelade in igår. Om Svenne Hedlund och Hep Stars...oj vad kär jag var i honom då jag var 13 på ett ungefär...Hep Stars kom ju till parken i Lidköping och vi hängde i barrikaderna och skrek oss hesa.... till Sunny girl, Cadillac mm

Före frukost var det dags att ställa sig på vågen och bekänna färg då viktväkteriet legat ner hela december på grund av mammas oväntade och hastiga bortgång. Men med ett + på 1,3 kilo är det dags att ta itu med vikten igen.

Efter frukost åkte vi till affären och pantade flaskor..ca 100:- blev och de som egentligen bara skräpade på vår balkong. Vi handlade bara det nödvändigaste och sen åkte vi hem och lade oss på våra spikmattor i 45 minuter....sen upp och dags för lite kaffe.

Trettondagsafton middag bestod av köttfärssås och pasta med parmesan....till dessert blev det friterade bananer i vår air fryer.
Kvällen har sen bestått av att kolla in reprisen av Så mycket bättre och intervjun med Tomas Ledin som vi spelat in.

Nu strax dags att knoppa in....

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Jösses vilka idoler dom var
nouw.com/stenhagenbettan
Ditten_datten
Ditten_datten,
Var riktigt kul att höra intervjun då,han berättade att en morgon när de uppträtt i Skara stod ett helt gäng i hans hotellrum när han vaknade och sade titta där ligger han 😱 de var 13 -16 år uppskattade han.men då vart han lite rädd
nouw.com/ditten_datten
lottashullerombuller
lottashullerombuller,
Svenne & Lotta dom gillade jag och Tomas Ledin... M.fl. Såå bra och vilja minnen dom ger 💕
nouw.com/lottashullerombuller
Ditten_datten
Ditten_datten,
Ja man blir nostalgisk....🤪😍
nouw.com/ditten_datten