Tisdag

Igår kväll rasade allt som stod på en hylla över min dator gissa om jag vart glad 😏 Svar nej så givetvis skulle jag in o bröts i det då det visserligen var kärleken som välte ner skiten och han skullecta sig förbi mej och jag tappar balansen ( har inte mycket balans överhuvudtaget) och far in i elementet och pappersförstöraren jäklar vad jag slog mig....huvudet känns av rejält liksom ena sidan som mer eller mindre är blåaktig.

Jobbar till 17.30 och 18.30 är det föreläsning på högskolan men får nog hoppa det om inte huvudvärken släpper.....

Semmeldagen under min uppväxt stod man ofta och dreglade vid Garströms konditori på dessa underverk....vi hade det inte så fett ställt bodde i en 2:a på 58 kvm 5 personer. Mamma bakade allt förutom tårtor som pappa gjorde. Nån gång fick vi faktiskt semlor och det kanske var på fettisdagen då åt vi hetvägg med kanel och socker på . Idag är det min lillebror och jag kvar av denna 5 personers familj. Vår yngre syster bröt vi kontakten med 2011 då det visade sig att hon samt två av hennes 3 söner den äldste och den yngste svindlat mamma och pappa på betydande summor inunder flera år samt tvingat under hot mina föräldrar att buda på ett hus åt dom tills dom vann budgivningen. Ett hus som sedan mina föräldrar fick betala med besparingar och pension för några hyrespengar kom aldrig in.
Idag blir det ett minisemla till mig som jag bakade i söndags....den äter jag på fikat på jobbet. Räknar 4 sp på den 2 för bullen och 2 för grädde 20 % samt den falska mandelmassan.

Igårkväll var det väldigt tyst här efter att F åkt hem....men i morgon är han tillbaks för några dagar. 😍

Måste försöka få till en helg med mina andra 💞 uppe i Sthlm snart.

Nu dags att fixa frulle och sen göra mig klar för en ny arbetsdag på fsk. I natt har det snöat lite igen.
Ha det bäst....


Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
saraboman
saraboman,
Oj, det var inte ett så roligt bagage att bära och extra trist när det är ens egen familj. ❤️ Hoppas du får en fantastisk dag trots allt med en god minisemla och att blåmärkena snart lägger sig! Ha det gott!!nouw.com/saraboman
Ditten_datten
Ditten_datten,
Nej det var ett uppvaknade utan dess like när systers mellanson den enda ärliga o skötsamme berättade detta så slog jag och min bror stopp för den karusellen....vi ville polisanmäla men mamma och pappa skämdes Och se nej det kan vi inte med 😢 ha en go dag du med nouw.com/ditten_datten
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229