Tidig morgon ...

Vaknade för 5.30...trodde jag försovit mig. Undrar vad dagen för med sig i svar på våra frågor? Är det idag maken kommer att skrivas ut? Intyg för sjukresor har vi inte fått än? Vart ringer man för att boka? Vad ska man säga?
Vädret ser fint ut men kallt än så länge. Mina ben är så vita....så fick fram en burk med James Read spray. Sprayade först upp till knät...men det såg knepigt uti morse 😏 så då fick resten av benen en släng av varan oxå... Bästa är att den är färgad och man ser var den tar....och den är relativt dyr men dryg och nu var det 20% på hudoteket....så något billigare (men hade jag kommit ihåg att gått in via refunder hade jag j fått lite återbäring) Färgen utvecklas lite mer under dagen......och sitter i ungefär 5 dagar.

Frukost intagen och första koppen kaffe...inser att jag nog behöver en kopp till medans jag kollar nåt avsnitt av Chicago fire.

Värdeord.......läste jag hos min vän @StenhagenBettan På vår förskola har vi oxå värdeord vilket är ett måste när man jobbar med människor och framför allt de små som ska axla efter oss.

Trygghet, möten, ledarskap, flexibilitet, värderingar - är ord som är viktiga i verksamheten.
Tillsammans bygger vi framtiden!

På torsdag möter jag alla underbara kids igen...samt de bästa kollegor man kan ha.....och vi firar då Förskolans dag tillsammans med föräldrarna.....samt att vår förskola fyllt 30 i år......dock nu i nya lokaler.








Gillar

Kommentarer

Densaknadefamiljen
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Jag var hos småfolket igår då det var vernissage av årets arbeten. Så duktiga dom är 😊nouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229