Tidig dag…

Klockan ringde 6.15 då F skulle komma 6.30…M&M s sista vecka innan de går på semester i 4 veckor…jag somnade om då T gick upp…och sov väl kanske till 8.30 då var det dags att fixa frukost varm choklad med marshmallows och rostade mackor….av den sort han tål….
Strax före 10 var han hos Daniel och jag fick ringa hem honom till kl 13 då vi skulle handla mat och förbereda inför morgondagens utflykt till Varberg….tropikariet som tidigare låg i Borås men imorgon flyttat till Tvååker utanför Varberg skall besökas. Han vill ju hälsa på Farbror Frej igen den gamla sköldpaddan som väger 60 kg.

Sedan om vädret tillåter kanske det blir en tur till havet…..F har aldrig varit vid havet, men om det slår helikopterflygningen han gjorde i 3 min förra veckan det tror jag väl knappt…men vi hoppas på en trevlig dag….Massa mat är fixad amerikanska plättar både till honom som han tål och vanliga till T och mej. Potatissallad som F tål den får även T äta, korv i mattermos…..och frukost on the go nånstans på nån parkering runt Borås….

Bilen är nytankad…..sakerna får packas in i den i morgon.


Gillar