Tänk att så mycket ilska finns i min kropp

Det är inte bra och jag blir så stressad av det...det påverkar hela mig tyvärr....på jobbet bär jag runt på våra mobiler för att se om de uppdaterar T s hälsotillstånd eller hör av sig. Normalt sett är jag en person som använder min mobil på rasten och att checka in och ut barnen ....

Innan jag skulle somna kollade jag 1177 utifall de skrivit nåt nytt och då hade en anteckning från dietisten dykt upp. Så många fel i den texten och varför lyssnar de inte på mig.....Dietisten och personalen verkar inte samarbeta. Ofrivillig viktnedgång sen i maj ja tacka fan för det han har j inte kunnat äta eller fått mat på sjukhuset som han gillar.....vikten igår var dock lite uppåt.....och ge honom inga näringsdrycker...varför smyga in sånt i drycker han tycker om vilket kanske gör att han slutar dricka nyponsoppa mm

Se till att köket inte överskattar havregrynsgröten....sätt honom på önskekost en vecka...
Ringde upp avd och pratade med en ssk och bad henne notera att jag vill att dietisten hör av sig till mig....under dagen eller träffar mig i morgon.

När min pappa var sjuk och inte åt pratade jag med läkare om just näringsdryck och fick till svar att näringsdrycker göder cancertumörer vill du att din pappa ska dö extra fort tycker jag du ska ge detta.

Annars var gårdagen bra.....CRP hade sjunkit till 153 från 230 men nu utan antibiotika så vi får se hur det blir idag.....bakterien i urinen är ju kvar.

Gillar

Kommentarer

Susann
Susann,
Jag hoppas vården lyssnar på dig, för det är ju du som känner din man bäst 💜zinnie.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229