Sov alldeles för länge i morse

Klockan var nästan 9.15 när kärleken försökte ruska liv i mig....mina propavan var slut så istället för en propavan och en halv zolpidem tog jag en sömntablett som vi köpte på gran Canaria förrförra hösten och en halv zolpidem...tjoff s gott jag sov....i natt.....

Efter en frukost med gårdagens bakat frallor och ägg har vi nu precis fikat på en ljuvlig kardemummakaka med äpple ur Jennie Kåreblom s bok tror det var Jennies familjefavoriter. Innan dess skrev jag klart min iup och skickat den till chefen via Mail. Vi har sett klart på Kallifat som är så skrämmande och det händer ju verkligen...

I går bakade jag oxå bröd till bästa F efter ett nytt eller nygammalt bröd hos @matsara.se Nu vet jag att receptet funkar så nästa gång gör jag större frallor....receptet är mångsidigt och du kan baka limpor, frallor, hamburgerbröd, korvbröd, baguetter, tunnbröd och pizzabottnar av degen.

Inte tänker vi kliva ut ur lägenheten idag utan vi inväntar stormen inomhus. Och nu är sportlovet här för alla barn och ungdomar i västra Götaland och vintern lyser med sin frånvaro. Själv har jag tillförsikt för våren är ju i antågande.

De tre första bilderna är bröd utan vete, gluten, ägg, havre, nötter, mandel, soja och mjölk. För att vara glutenfritt både lätthanterad och goda.

Och de två sista är frallorna jag bakade åt oss.....
Skall se om detaljer en hembakt pizza då jag tror vi har ingredienser hemma till det.

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ditten_datten
Ditten_datten,
Det var dom 👌🏻
nouw.com/ditten_datten
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Ni får ha en fin söndag ❤️
nouw.com/minresatumörmittliv
Ditten_datten
Ditten_datten,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Så gott med hembakat
nouw.com/stenhagenbettan