Sorgen är tung

Klockan 18.27 somnade mamma in efter att ha kämpat på....den efterlängtade ledplastiken i knät för 2 veckor sen blev hennes fall...den utmärglade lilla kroppen hade tagit för stor skada. Hon var uttorkade, sänkan var jättehög, levervärdena alldeles på tok för höga, njur och hjärtsvikt, ett alldeles för lågt tryck och en framskriden KOL.
Hon hade det tufft med andningen...men personalen på akuten i Lidköping och tillika personalen på avd 4 skall ha stor kred för sitt fina sätt mot mamma och oss min bror och mej.
Kändes skönt att Mikael fick vara med och ta ett värdigt adjö denna gång, när pappa gick bort för 2 år sen var han på de 7 haven och jobbade...så tragiskt. Jag fick ta alla beslut själv och frångå en del av pappas önskningar för att vi skulle kunna skjuta på begravningen.

Idag fyllde min yngsta brorsdotter år vilket ju alltid kommer att påminna henne om mammas bortgång.
Mamma kämpade på men till slut orkade inte hjärtat mer och hon lämnade jordelivet och begav sig till pappa.....Marika brorsans mellantjej och tillika sjuksköterska höll sin kind mot mammas och mamma kramade min och Mickes hand hårt sen slöt hon ögonen och tog tre andetag och sen var hon borta.....😢 så tomt det kändes....så hemskt att lämna henne ensam i det kalla rummet.....min mamma min hjälte min kämpe ...tack för allt och vila i frid.
Strax ska jag försöka sova....i morgon ringer kl tidigt och jag ska ringa begravningsbyrån.....

  • Familj
  • Nära Havstenavägen, Skövde

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
En tår i mitt öga 💖😢nouw.com/stenhagenbettan
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Beklagar sorgen❤ jag är jätte ledsen och vet vad betyder.nouw.com/enitalienareisverige
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229