Söndag och ensam igen

Vi har haft en fin helg trots dåligt väder...så skönt att ha haft kärleken hemma under helgen....
Vi har ätit gott och idag åt vi den middagen vi skulle ätit på Valborgsmässoaftonen som vi fick fira på var sitt håll...fira o fira var väl att ta i...T på sjukhuset och jag hemma.....hur som i morse åkte jag iväg vid 7 och köpte kungsräkor ....pauluns superpasta med linser, majs, sötpotatis och ägg hade jag ju redan hemma och saffransåsen fanns ju kvar i kylen.... dock blev det bubbelvatten istället för prosecco.

Efter att jag lämnat av T på neurologen åkte jag hem till yngsta sonen med en matlåda.....F hade kommit hem från mamman och han hade mycket frågor om farfar.....sen berättade han stolt om att han sprungit ett lopp för sjuka barn och för farfar med sade han o log och mitt hjärta smälte.... älskade unge.

Åker upp till sjukhuset tidigt efter frukost i morgon och hoppas vi äntligen ska få prata med nån som kan ge oss svar....vad som växer i hjärnan ..hur allvarligt det är...vad kan man göra i fredags kväll var det en neurolog som sade att operation ska göras på SU ...men jag vet inte om jag drömt allt är så suddigt o jag är vimsig....

  • Familj
  • Nära Havstenavägen , Skövde

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Många styrkekramar till dej 💕nouw.com/ingajohansson
Ditten_datten
Ditten_datten,
Tack de behövs verkligen 💞nouw.com/ditten_datten
Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
Styrkekram till er ♥️nouw.com/densaknadefamiljen
Ditten_datten
Ditten_datten,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229