Söndag del 2

Strax före 15 lämnade jag av mannen på neuro och nu hade han fått en ny rumskompis. En äldre man som säkert är 20 år äldre än T och inte 10 år yngre som den förra var.....Kan nog bli diskussioner angående ljudet på tv,n den äldre herrn hade vinklat tv,n åt sin säng och hade ljudet på en volym som T s tinnitus inte tycker om.

Hur som idag testade jag att steka torskfilé som jag dubbelpanerat på viktväktarvis.... enl Jennie Kåreblom så 3 sp för fisken och 4 sp för moset.

Stötte på en kollega när jag var tvungen att handla lite på hemvägen.....När jag kom hen var det så tyst och ensligt igen....gick igenom kanalerna på tv men nääää hittade inget spännande så jag satte en deg med frallor 4 sp styck från Jennies bok Jennies meny.....nu är det bara ca 4 veckor kvar innan de skickar ut bok nr 2 Jennies familjefavoriter heter den och jag går i spänd förväntan.

Nu kollar jag in fredagens glamouravsnitt och kl 21 blir det Vera.

I morgon bitti är jag hos T igen.....och inväntar rond och hoppas på möte med kurator och kontaktsköterska...så mycket frågor har poppat upp nu idag som jag inte vet hur jag ska göra med.

Nu blev det ju inget Vera pga den f-b hockeyn..så jag börjar kolla på Chicago fire departement efter ett tips av min gamla vän @StenhagenBettan

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Vilka fantastiska frallarnouw.com/enitalienareisverige
Ditten_datten
Ditten_datten,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229