Söndag

Började med frukost ägg, rostat bröd och svart kaffe till gårdagens avsnitt av The split. Därefter satte jag mig ner och skrev klart ett utvecklingssamtal som jag måste boka in innan jag går på ledighet samt fyllde i TRAS vilket betyder tidig registrering av språkutveckling och har inte barnet alla delar blir det svårt att förstå och ta till sig samt kunna kompromissa och samspela med andra.

Kärleken stökar nu på i köket och sätter upp en ny elkontakt.....och förhoppningsvis blir det lite lättare att dra fram och fylla på bönor i vår kaffemaskin än vad det är nu då vi måste flytta på allt.
Själv ska jag kära en eller två maskiner tvätt...ha lite fotvård..ta bort gammalt lack på tårna, fotbad och klippa naglarna. Ev blir det nytt lack på...jag använder mig av Depend 7 days vilket sitter som berget och är glansigt och snyggt. Men det tar tid då det är en 4 stegsbehandling. Rengöring, baslack, lack och topplacering. Har lyssnat klart på min bok ”Glöm inte låsa” av Elizabeth Haynes. Så nu blir det ”Det som göms i snö” av Carin Gerhardsen och sen ”Under fjärilens vingar” av Lena Matthijs uppläsare Stefan Sauk. Hon är född 64 och polismästare och tjänstgör i Västra Götaland och är stationerad i Borås. 


Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Fullspäckad dagnouw.com/stenhagenbettan
Ditten_datten
Ditten_datten,
Yes och värre blir det nu de 12 dagar SM är kvar innan vi ska åkanouw.com/ditten_datten
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229