Snart är min ledighet

Över....sjukskrivning, närståendepenning samt semester har avlöst varann...lönen lär inte bli stor denna juli månad (har heller inte hört om FK tänker betala ut närståendepenning för de dagar jag ansökt om.

När vi kom hem igår bakade jag en havregrynslimpa (jäsmedel bakpulver) och i morse styckfryste jag de skivor som blev över efter frukost. Jag åt en skiva och T två. Av limpan fick jag ut 17 skivor vilket ger ett sp på 2 per skiva. Brödet var otroligt gott. Receptet finns i boken Jennies familjefavoriter.

Idag tog vi en promenad till apoteket och hämtade ut mer medicin till T...en del av det kan jag ta för min artros eftersom han inte får äta Naproxen längre.

Lunchen idag finns oxå i den boken en riktigt het kycklinghistoria 3 sp per portion och man får lägga till för pastan. Så av mina 23 dagliga sp gick 6 till frukost då jag åt en chiapudding oxå..och 7 sp till lunch.
Efter lunch vila i soffan och sen var det trappträningsdax. T gick upp och ner 36 trappor med käpp ...för första gången kunde han gå växelvis med benen.

Nu tar jag ett glas rött.....till Vera (de avsnitt vi missat pga att vår Tivobox gick sönder)
Vår kontaktsköterska på Neuro ringde oxå o kollade upp hur det var. Blev glad att det går så bra nu.

I morgon ska jag vara hos kuratorn klockan 10...laddar för detta. Får jag inget gehör kommer jag byta vc.
På seneftermiddagen ska vi vara hos bästa Lina på Hudvårdskällaren i Falköping...jag för att fixa mina bryn och sen har hon lovat klippa Tomas tånaglar....

Det sägs att värmen kommer i morgon hoppas det......

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Ser gott ut🌞nouw.com/ingajohansson
Ditten_datten
Ditten_datten,
Det var gott...💞nouw.com/ditten_datten
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Ser ut som en bättre dagnouw.com/stenhagenbettan
Ditten_datten
Ditten_datten,
Som en mycket bra dag skulle jag vilja säga för T s del...men det behövs nu att det bara går framåt när jag börjar jobba på måndag morgon nouw.com/ditten_datten
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229