SkrĂ€mmande syn đŸ˜±

Har tÀnkt att utmana mig sjÀlv med att ta Ànnu bÀttre hand om min hy som Äldras och behöver mycket fukt.... att lÀgga en mask dÄ och dÄ. Denna gÄng testar jag en Sheetmask frÄn Klairs som passar alla oavsett hud men som ska ge mycket fukt.
Jag ska oxĂ„ börja Ă€ta bĂ€ttre igen sĂ„ jag nĂ„r mitt mĂ„l ca 15 kilo mindre till sommaren 19 och dĂ„ har jag totalt tagit bort 37 kilo med att Ă€ta rĂ€tt mat. 

Min utmaning och förÀndring blir att starta dagen med en grön smoothie varje dag med början pÄ mÄndag.
Just nu har jag det vÀldigt stressigt pÄ jobbet som pÄverkar mig negativt. Ska enhetsrensa en massa iPads för att d ska bli personliga till kollegorna pÄ fsk, skjuta ut appar, jobba i barngrupp med allt vad det innebÀr med att skriva utvecklingssamtal, hÄlla samtal, massa kvÀllsmöten, dessutom umgÄs med kÀrleken samt barnbarnet pÄ fritids ett par ggr i veckan, ta hand om min Äldriga mamma osv.

I eftermiddag blir det en tur till Lidköping dÀr jag ska till min mor, 2 av mina kusiner kommer ner frÄn Sthlm tillsammans med sin mor för att hÀlsa pÄ mamma och övrig slÀkt. IkvÀll ska jag, min bror med fru samt att vi ska försöka fÄ med mamma till BakgÄrn dÀr kusiner och faster hade bokat bord till kl 19 och jag lyckades fÄ ytterligare 4 platser...

Ute Ă€r det grĂ„tt, tvĂ€ttmaskinen Ă€r snart klar att hĂ€ngas upp. Bor i en 2:a sĂ„ tvĂ€tten fĂ„r torkas i vardagsrummet....😏 men vad gör man...det Ă€r det vi har rĂ„d med. Blir att köra ytterligare en maskin dĂ€refter och sen göra mig klar för att Ă„ka till Lidköping.

Jag Àr pÄ vÀg Ät rÀtt hÄll igen.

#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
HÀftigt att du redan kommit pÄ din utmaning. Jag ver inte alls hur jag ska tÀnkanouw.com/stenhagenbettan
Ditten_datten
Ditten_datten,
Du kommer nog pÄ nÄt branouw.com/ditten_datten
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229